V.I.P BLOG KU

Friday, March 4, 2011

(GAMBAR) MEGAN FOX DAN MODEL LELAKI BOGEL. WOW!!!

Hye readers, live update dari Kuala Ibai< Terengganu. Okeh, dengan suasana kampung yang damai, kesejukkan rumah papan berair-cond, yes! Selsema sudah...tapi tetibe je selseme aku kering bile tengok gambar Megan Fox dan model lelaki bogel...adoyaiiii....free-free je kan...korang nak tengok? Ni ha....amek bahagian masing-masing....




MEGAN FOX dengan rasminya baru sahaja dipilih sebagai wajah jenama mewah Armani Code. Tugas pertamanya, Fox harus menjalani sesi pemotretan dengan seorang model lelaki. Apa yang membuat sesi tersebut menjadi luar biasa adalah model lelaki itu telanjang!

Dalam iklan yang akan dikeluarkan bulan ini, Fox juga tampil dengan penampilan yang menggiurkan - berambut pendek fesyen bob yang menampakkan wajahnya lebih segar.

Dalam foto pertama, Fox mengenakan gaun hitam yang memperlihatkan tatu pada bahagian belakang badannya sementara model lelaki mengenakan tuksedo, dengan latar belakang lampu kota.

Yang unik, dalam foto kedua, masih dengan rambut pendeknya, Fox membelakangi kamera dan menunjukkan bahagian belakangnya, menghadap model lelaki itu yang dalam keadaan berbogel. 

Ini bukanlah kali pertama bintang Transformer itu menjalin kerjasama dengan jenama tersebut. Sebaliknya dia pernah menjalankan kempen fesyen bersama Giorgio Armani untuk Emporio Armani Underwear dan Armani Jeans, menggantikan Victoria Beckham (credit to Kosmo)


Mane gambar bogelnya? Hahaha...ini bukan blog lucah, blog ni untuk tontonan semua lapisan masyarakat tak kira umur, bangsa ataupun agama....Bagi yang nak tengok sangat, korang boleh la google sendiri....har har har...


p/s: mood penghulu segala hari....

3 comments:

sarah mohamad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ingatkan ada gambar itewww ! hihi. mood gatai nih nak negok gambarnyaaa plisss .

teeheee

Muhammad Zulhaizer said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha.. dah layan dah pun pic tu.. takde la lucah sgt.. model laki bogel tu pun tak nampak sgt.. Hehe.. apa2 je iklan omputoh nie kan.. adeh..

CahayaCintaIlahi said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huhu itu negara barat
mempromosikan produk ;)

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...