V.I.P BLOG KU

Friday, March 18, 2011

(PROMOSI) SHAWLS TERBARU, DENGAN DESIGN TERKINI DAN HARGA YANG NYATA BERBALOI-BALOI!



As salam readers, okeh, aku perasan yang followers blog aku ni kebanyakkannye perempuan dan para gadis. Dan oleh itu, para gadis memang sejak azali suke shopping dan bergaye...bagi mereka yang tidak mahu ketinggalan dalam mengikuti peredaran fesyen bertudung atau bershawls atau berhijab ni, aku nak recommend satu blog ni yang ade jual macam-macam jenis shawls...rambang mate korang lah nak pilih...nanti boleh la berangan mood ala-ala Hana Tajima ...her her her...






Okeh, bagi sesiape yang berminat, korag boleh klik link di bawah untuk ke Blog Fashion Shawls yang dimiliki oleh si gadis comel lotte...FIFI...atau name sebenar, tanye die sendiri la ye...Kalau korang berkenan, sudi-sudikanlah jadi follower die, nanti senang siit korang nak borong sakan kan? kan? kan?




Nasihat aku satu, nak shopping berpada-pada, nanti habis duit, shawls berlambak tak terpakai...har har har...


Okeh, dikesempatan ini, aku ank puji la dengan Irma Hasmie, ala ex si telinga capang tuh...kerana telah berhijrah ke suatu yang lebih baik dengan mengenakan hijab selepas menunaikan umrah...

credit to cik Google

p/s: yang penting menutup aurat ye.,....

6 comments:

Baijat said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

berdoalah supaya kita sentiasa berkopiah di kepala suatu hari nanti.....

fieylif said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahah..oh my god!!thnx lihin..=)

mr.F said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@fieylif: xpe, bukan nye susah pun...meatballs pun jadik..har har har

fieylif said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahah..ble nyer nk g??fy x da krdt nk bls..lihin plan ngn alep cmne??

mr.F said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

entah le...ape2 roger ye =)

fieylif said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

okey..=)

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...