Pages

V.I.P BLOG KU

Sunday, March 25, 2012

CELCOM AND PRADA, THE PERFECT MATCH

Hi guys and a very good day to all of you,

"OH MY PRADA!"


Now you not only can wear PRADA handbags, clutch, shirts, blouse and so on...but you can make calls, reply messages, snap pictures with 8MP camera and record a video of your memorable moment by using PRADA! Yes, PRADA... LG always make life's good, had invented a brand new LG PRADA phone! And guest what, the most awesome part is, CELCOM have a good offers to ensure you guys will have one LG PRADA phone in your hand! Pheeewwwwww......






And for your information, CELCOM is the only one telco operator that offers the best plan catered for LG PRADA phones. Let's check it out by clicking HERE.






But guys, imagine that you have a LG PRADA phone for free? and also have a PRADA shopping voucher that will make you SUPER WOW? Yes, it is the time to record a video and you will win the most awesome prizes! Just find out more information by clicking HERE.



Now, the moment of truth.....this is my first VLOG ever, "CELCOM AND PRADA, THE PERFECT MATCH" ... Hope you guys will love it :)






CELCOM + PRADA + ME = PERFECT MATCH EVER!
hehehehe....


So guys, wish me luck....! Thanks Nuffnang for this great opportunity... :)


p/s: PRADAlicious .....

Friday, March 23, 2012

SLOGAN INI MEMBAWA TUAH!

Assalammualaikum readers dan salam 1dunia....


"IDEA DATANG BUKAN BERGOLEK, BUKAN MELAYANG"


Ok, hari ni, hari Jumaat...at last hari minggu pun tiba... balik dari office pukul 7 tadi pi siap2 nak solat...pastu makan, pastu baru buka FB...buka-buka, ade kawan FB tag nama aku menang dalam satu contest ni. Contest anjuran FB Dumex Dugro. Berikut merupakan hadiah yang aku menang:




Alhamdulillah..... mesti mak aku suka kan....... Ok, ade kawan aku yang komen kat FB, macam mana slogan yang aku buat sampai boleh menang...Ok, jujur aku cakap, slogan untuk contest ni datang on the spot bila aku online kat office before balik rumah minggu lepas...aku terus isi dalam form...selalu aku buat dalam Microsoft Word dulu...tapi kali ni tak...so, aku macam ingat tak ingat la slogan tu... tapi aku try ingat balik...slogan yang menang adalah lebih kurang macam ni:

Saturday, March 17, 2012

GAMBAR KAD PENGENALAN BEKAS PERDANA MENTERI MALAYSIA!

Assalammualaikum readers dan salam 1dunia...


"SIAPA YANG MENJADI IDOLA ANDA?"



1. Almarhum Tunku Abdul Rahman Putra Al-Haj ibni Almarhum Sultan Abdul Hamid Shah

Perdana menteri Malaysia yang pertama ini dilahirkan pada 8 Februari 1903. Beliau memegang tampuk pemerintahan negara sejak negara merdeka pada 1957 sehingga tahun 1970. Beliau mendapat Gelaran Bapa kemerdekaan



Thursday, March 15, 2012

MINISTRY OF MOMENT: SETIAP SAAT TERPATRI ABADI!















Berminat untuk merakamkan saat indah dalam hidup anda dengan sesuatu yang lain daripada biasa? Sesuatu yang unik dan mempunyai identiti tersendiri dalam merakamkan saat-saat penuh bermakna? Bukan sekadar hari anda bergelar raja sehari, malah pelbagai saat indah dalam hidup anda boleh dirakam dan dijadikan kenangan untuk generasi yang akan datang. Setiap detik dirakam indah untuk dikenang sepanjang hayat. Dengan Ministry of Moment, impian anda bakal menjadi kenyataan!





Jom LIKE Facebook Ministry of Moments dengan klik link di bawah:







Berikut merupakan maklumat mengenai Ministry of Moment:


MINISTRY OF MOMENT
Level 8,
Retail Office Block,
Pavilion KL,
168 Jalan Bukit Bintang,
55100 Kuala Lumpur,
MALAYSIA
Tel: +603 – 9171 0707


MINISTRY OF MOMENT STUDIO
6 -3A Velodrome Biz Park,
Jalan Dataran Velodrome
Bandar Tun Razak
56000 Kuala Lumpur


Email: admin@ministryofmoment.com
inquiry booking: inquiry@ministryofmoment.com
w w w . m i n i s t r y o f m o m e n t . c o m



credit gambar: MOM


UPDATE:
If anda suka dengan entry ini, boleh LIKE penyertaan saya di link di bawah:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=318479378216881&set=a.318478744883611.77278.114773941920760&type=1&ref=nf


Terima kasih kerana sudi LIKE :)


Hope dapat lah hadiah ke Bali ni dan dapat hadiahkan pada parents yang telah banyak berkorban untuk aku :)

Monday, March 12, 2012

What Would My 3D World be with LG Optimus 3D?

Assalammualaikum readers and a very pleasant day to all of you :)








































Here is the quick recap for all this amazing reasons why My 3D World is totally awesome with
LG Optimus 3D:



video



Sounds interesting right? It is the time for new revolution! 3D view without any 3D glasses! For more information on LG Optimus 3D, kind to click the LG logo below:








or click on the link below:





Why LG? Because LG makes Life's Good!

Wednesday, March 7, 2012

1,000,000 ! SYUKUR ALHAMDULILLAH !

Assalammualaikum readers dan salam 1dunia....


"DIAM-DIAM UBI BERISI"


Ya, mintak maaf lah ye, now tak boleh nak update sangat blog ni sebab tengah buat internship di firm LA di TTDI Jaya, Seksyen13. So, hari ni dah hari ketiga, so far so good la kan... second day semalam, balik pukul 12.30 malam... gile tak gile la kan.... So, bile balik penat-penat tu, try jugak bukak blog, tengok-tengok jumlah visitors dah lebih sejuta lah! *clap clap clap*



Thursday, March 1, 2012

FEEL FREE TO FLY GIVEAWAY!


Assalammualaikum readers dan salam 1dunia…





Ok, hari ni aku nak lancarkan FEEL FREE TO FLY GIVEAWAY, sebagai penghargaan kepada korang yang sentiasa menyokong blog ini. Ok, giveaway ini sangat mudah dan hanya ada beberapa syarat sahaja:

  • Giveaway ini terbuka kepada semua, tidak kisah yang ada blog atau tiada dan yang penting, korang mesti mempunyai akaun Facebook.

  • If korang nak follow blog ni pun boleh, tak follow pun takde hal.
  • Ok, korang perlu klik link di bawah: 
    • KLIK DI SINI (akan direct ke Facebook YES 4G) dan klik pada tab JOIN ME di bahagian atas sebelah kanan.

  • Selepas itu, ikuti prosedur yang ada di laman berkenaan sehingga anda berjaya menjadi salah seorang peserta.

 
  • Untuk validasi penyertaan korang, sila tinggalkan nama yang korang daftarkan pada contest berkenaan di: 

 
 
  • Setiap penyertaan (nama) akan disemak dan aku akan JOIN kembali penyertaan korang. 

  • Setiap penyertaan yang sah akan disenaraikan diruangan bawah blog ini untuk rujukan.

Ok. Simple je kan? Pemenang giveaway ini akan dipilih secara rawak (cabutan).





Hadiah yang ditawarkan:

5 X RM10.00  topup (semua jenis telco)

10 X RM5.00 topup (semua jenis telco)




Tarikh tutup giveaway ini adalah pada 27 March 2012 pada pukul 11.59 malam.



Sebagai peringatan:
  • Penganjur berhak meminda sebarang syarat pada giveaway ini.




So, apa tunggu lagi? Mana tahu ini rezeki korang? Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa tahu...





p/s: terima kasih daun keladi...

ShareThis