V.I.P BLOG KU

Thursday, June 6, 2013

(TERBARU) GAMBAR BOYFRIEND HANIS ZALIKHA !

Assalammualaikum readers dan salam 1 dunia...



"DIA BLOGGER, DIA CANTIK, DIA BAIK, DIA PELAKON, DIA POPULAR"




Itulah Hanis Zalikha.... memang ramai yang mengikuti perkembangan terbaru blogger terkenal ni...Aku suka baca blog dia sebab banyak info yang disampaikan secara santai...by the way, lately dia jarang update blog sebab dia busy gila kot... So, makin curious lah orang nak tahu new updates dari Hanis Zalikha....



Dan yang terbaru, katanya gambar boyfriend Hanis Zalikha kini tersebar... biasalah perkara sebegini  pasti berlaku bila jadi selebriti... Privasi seakan tiada fungsi. So, mesti ramai yang tertanya siapakah lelaki bertuah tersebut yang dikhabarkan merupakan seorang pilot?



Jom kita lihat di bawah...


















.




























.









































.













































.



















































































.



























































































.

















































































.



..
















.






.





































.

Yang mana satu idaman kalbu? 
Tepuk dada, aku pun tak tahu...

tapi, salah sorang di atas, itu pasti


source: SINI

p/s: aku rasa yang pakai seluar hitam, kasut hitam...

5 comments:

Syazwani Mazlan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cettt ! hehehhee.. jom join giveaway wani... sng je... xperlu buat entri.. :)

Mohd Khairi said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha ... aku suke tgk pmpuan ni, cntik sweet alahai rambut die cantik hahaha~ .. dh ade bf dh? k...

HASRUL HASSAN said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Saya tahu .. tapi tak leh beritahu sbb tukang beritahu tak beri permission saya beritahu, tukang beritahu adalah juga berada dalam gambar di atas. :)

www.hasrulhassan.com

brick said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

and she's rich too!

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yg paling cerah 2....org kelantan x clap....

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...