V.I.P BLOG KU

Tuesday, April 1, 2014

GRAND PRIZE WINNER FOR SECRET RECIPE FLY ME TO KOREA CONTEST !

Assalammualaikum readers dan salam 1dunia...


"KE KOREA KE KITE?"



Alhamdulillah... ya... ke Korea la kita ! Happy sangat-sangat bila dapat call dari Secret Recipe semalam... rasa macam tak percaya ja... memang tak expect langsung nak menang, cukup sekadar dapat cake SR sebiji pun jadi ... 






So, hadiahnya semua ditanggung oleh sponsor kecuali duit belanja... 6 hari 4 malam... dah tengok package yang ditawarkan. Alhamdulillah ada muslim package. Tempat yang disenaraikan pun best2... Pulau Nami, Seoul, Mt. Sorak dan banyak lagi... insyaAllah akan bawa pn. emak sekali :)



Lagi satu trip yang berjaya dimenangi adalah ke JW Marriott Medan, Indonesia selama 3 hari 2 malam beserta flight ticket. Peraduan ini dianjurkan oleh Digi dan Travelar :) InsyaAllah akan bawa en ayah :)





p/s: alhamdulillah...rezeki menang trip nampaknya tahun ini :)

2 comments:

Ayu sukatiakula said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tahniah..double winning. untung la mak ayah

Zuraida Rahim said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tahniah atas kemenangan

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...