Pages

V.I.P BLOG KU

Wednesday, August 17, 2011

CUPCAKES PRINCES BAKAL DIJADIKAN DRAMA TV !



As salam readers dan salam 1dunia.....So, amacam ending Cupcakes Princes? Dapat jangke ke tak dapat jangke? HAHAHAHA....first of all, thank you lot lot kat korang yang sudi meluangkan masa untuk membace CUPCAKES PRINCES dari CUPPIES 01 sampailah CUPPIES 16...tahniah untuk korang! Aku pun tahu, ade yang jadi silent readers kan kan kan??? -perasan lebey la =,=


Eh kejap...sape-sape yang belum bace habis CUPCAKES PRINCES, gi bace dulu...aku dah siap-siapkan semue link setiap CUPPIES ni ha:

 

Ok, tapi yang paling best nye, CUPCAKES PRINCES ni telah berjaya menambat satu syarikat produksi untuk dijadikan DRAMA TV bersiri....agak-agak boleh challenge Nora Elena tak? Ok...perasan lagi...tapi korang nak tahu tak barisan pelakon yang bakal membintangi drama bersiri CUPCAKES PRINCES ni? Memang dasyat wa cakap sama lu....


Siap ade montaj....kelasss kau jah!



video





Dapat tangkap tak sape pelakon tu? Tak? Takpe, aku dah siap-siap dah ni ha....aku faham =,= hahhaha


































Ni poster CUPCAKES PRINCES ha....kemain lagi nih....





So, amacam? Mantap kan? Korang setuju tak dengan pilihan pelakon-pelakon yang telh disaring oleh pihak produksi ni? Dan untuk pengetahuan korang, drama bersiri CUPCAKES PRINCES ni bakal diarahkan oleh seorang pengarah muda yang baru saja menempatkan dirinya dalam industri hiburan ni....


Aku pun tak nak la buat korang tertanye-tanye, Siape pengarah, produksi ape? TV berape? kannn....So. berikut adalah details information pasal drama bersiri CUPCAKES PRINCES ni:





Pengarah: FLjasmy

Produksi: Feelfreetofly Pictures

TV: FlatscreenHD

Masa: ikutlah.....hahahhaah



Ok. Bai! 


p/s: siapa yang bace semula CUPCAKES PRINCES dengan mengambarkan watak yang telah dipilih, memang akan lebih feeling....tak caye, cube korang try test :)

20 comments:

jamie writes said...

great line up! it'll be great to have it on drama series! <3 <3

♥ cik_farah ♥ said...

hikhikhik..
tp fina tu pilih la org lain.. =.="

mr.F said...

@jamie writestq jamie....I hope so, mane taw ade yg berminat ke kan...hahaha

mr.F said...

@♥ cik_farah ♥susah nak pilih yg boys-look

cik mumu :) said...

wahh .. cantik poster tuu ! :D

MissEera said...

tak nak la neelofa . haha jahat

Anonymous said...

tak nak la neelofa . haha jahat

GnieSyazni said...

haha...tak sangka..dari first baca pun mmg dah gambarkan watak2 yang sama..adala 8 orang yang sama=) especially sh. amani tu & Miasara..

fieylif said...

Good lihin.:)

Daya H said...

wohh~
adik mia sara ade . >.<

~ WafleCoKLAt ~ said...

waaa.....caya la...
gongrates :)
barisan pelakon 2 pn ngam la

cik dot said...

wah.. barisan pelakon yg mantap. ley r tyang kat tv jap lg. hehe

cyAh pUnyErrr said...

boys look....
scha alyahya...
btw...pndai plih wtak...
kene gaya doe...hahaha

suhailaselaginella said...

wahahah..mmg best watak2 dia..hihihi..pengarah die mmg stylo..hahha

~ku hanya seorang insan~ said...

Fuh!.Satu hari suntuk Bace novel Bro ni..hehe..BEst gile laa!..Sye pon dah JOIn..=)

http://sipelukiswarkah.blogspot.com/2011/09/falihinjasmyblogspotcom-cupcakes.html

Miszyuyu said...

NICE BRO.. =) suka..watak2 dlm ni sgt best!

My Name is Mar said...

siotttttttttt-_-"
Ingatkan betul-betul dah nak masuk tb-_-"

Anonymous said...

so bile agk2 cite ni nk kua?

fatimah said...

best sgt cerita nih,hrp2 impian pembaca spt saya yg nak sgt cerita ni ditygkan di tv menjd kenyataan!!!plakon2 dipilih sgt mantap!!Peace Yo!!

dandelion kiss said...

Posternya comel-comel sangat!

Nice =)

ShareThis