Pages

V.I.P BLOG KU

Thursday, August 18, 2011

(GAMBAR EKSKLUSIF) DESIGN IPAD 3 LEBIH NIPIS, LEBIH FEMININ !




As salam readers dan salam 1dunia....diam tak diam, dah nak masuk 18 hari kita berpuasa....kan...baru-baru ni, Apple telah mengumumkan akan mengeluarkan Ipad 3 atas permintaan yang menggalakan dan sambutan hangat yang diterima oleh Ipad 2. Menurut sumber, Ipad 3 datang dalam masa yang sangat terhad dan penggunaannya juga amat terhad. Ini membuatkan Ipad 3 lebih eksklusif daripada biasa.


Design Ipad 3 juga lebih feminin, lembut dan juga selesa digunakan. Kira memang tip top lah! Kini korang tak perlu risau lagi untuk membawa Ipad kerana Ipad 3 ini tersangatlah nipis dan lebih mudah untuk dibawa ke mana-mana. Tak perlu nak show of lah, bimbit ke sana ke mari kan...



Dan yang paling penting, ciri-ciri keselamatan Ipad 3 diperkukuhkan lagi dengan kehadiran 'wing' ataupun sayap...memang kira selamatlah Ipad 3 ni....korang juga boleh mendapatkan pelbagai jenis casing, dari yang jarang, sendat, ketat mahupun beropol-ropol...terpulang kepada citarasa dan keselesaan korang sendiri...


Berikut merupakan gambar ekslusif Ipad 3 yang mungkin akan mendapat sambutan yang menggalakan dari golongan wanita seluruh dunia:









Ha, berminat tak nak beli Ipad 3? sebulan lebih kurang 7 hari pakai...yg lelaki boleh beli Ipad 3 ni untuk emak, awek mahupun adik perempuan korang....ye ..okbai



p/s: kih kih kih....

17 comments:

abyan khairi said...

hahaha.. iye2 la abyan bukak.. ingat kan ipad betul.. hahaha..

btw, mesti mahal ipad3 ni kan.. nak kena beli tiap2 bulan pulak 2.. haha

abyan khairi said...

hahaha.. iye2 la abyan bukak.. ingat kan ipad betul.. hahaha..

btw, mesti mahal ipad3 ni kan.. nak kena beli tiap2 bulan pulak 2.. haha

Shaofie said...

siot hahahhaha. nak jenama libresse!!!

belogkiter said...

tiap tiap bulan berminat

mr.F said...

@abyan khairihahha,,xdelah mahal sangat sebab nk kene beli byk :)

mr.F said...

@Shaofiehahhahaa...kau terpengaruh dgn yuna n adibah noor ni

mr.F said...

@belogkiterkannnn, untunglaaaa jadi perempuan

SyuQ said...

hahahaha

mana buttonnya?

jeragang said...

pengiklan begitu cekap memainkan perasaan.... itu sebab orang keja buat iklan selalu mudah titimpa perasaang

cik dot said...

haha. agk ksgln di ctu.

mr.F said...

@SyuQkat belah belakang :)

mr.F said...

@jeragangeyes and ears catching :)

mr.F said...

@cik dothhihi

Nurul Hidayah said...

hahahaha! xley bla...
baruw imagine cner lar ipad plg npis yg trbruw nie...isyh3..haha!

amierah said...

pelik gak bila baca ipad3 ni ade sayap, rupe2nye...... hmm...

JMR said...

hahahaa..pasni iBra lak la gitu..:-p

C.J.Da'HotNCold said...

ipad 3 ni mahal sgt..pkai laurier je..ha-ha-ha.

ShareThis