Pages

V.I.P BLOG KU

Friday, August 26, 2011

KAD RAYA GERAK-GERAK KHAS UNTUK KORANG! SELAMAT HARI RAYA!




Assalamualikum readers dan salam 1dunia....ini adalah bingiksan khas aku untuk korang sempena Aidilfitri yang bakal menjelma tidak lama lagi...maaflah ye, kad raya alam maya je, alam nyata takde dah...semuanye dihujung jari-jemari....






Ok, yang ni versi still image...amacam cun tak?? hehehe







Untuk kad raya ni, aku design guna Adobe Photoshop CS4 je...lepas tu buat jadi GIF secara online. ...Ok..selamat hari raya semue....maaf zahir dan batin...


p/s: bajuraya harimau malaya...kau ade? hahhaha

5 comments:

miss kinah said...

cantikk (^_^)v

miss kinah said...

selamat hari raye!!

NURUL AINI NORAZMAN said...

selamat hari raya,.=)

✿ Cik Narumi ✿ said...

selamat hari raya jugakk ! serius cantikkk ..
awak tulisan yang awak tulis tuh nak download kt mana yerk ???

✿ Cik Narumi ✿ said...

selamat hari raya jugakk ! serius cantikkk ..
awak tulisan yang awak tulis tuh nak download kt mana yerk ???

ShareThis