Pages

V.I.P BLOG KU

Monday, August 8, 2011

RAYA TAHUN INI TANPA KEK LAPIS SARAWAK!











As salam readers dan salam ramadan...So, tahun ni, semua business kek lapis Sarawak mengalami kejatuhan kerana kebanyakan kek lapis yang berasal dari Sarawak menggunakan sejenis butter yang diberi nama, GOLDEN CHURN butter yang tidal halal dan telah disahkan JAKIM mengandungi DNA BABI....So, raya tahun ni, memang takde lah kek lapis Sarawak di atas meja...kalau ade orang hidang kan time raye, mesti korang was-was kan nak makan...


Nampak gayanya, raya tahun ni makan kek lapis Johor sebab mak aku asal dari Johor.... kek lapis mak aku jugak yang terbaik...no doubt! Ok, sekian...selamat mengurangkan lapis di bawah dagu korang dan juga lapis di perut sekali!



p/s: ada berapa lapis dalam kek lapis korang makan, pernah tak korang kira?

3 comments:

Princess Feyqa said...

aishh spe makn kena muntah balik ehehe

pinky_liscious said...

nanged innit... ;)

tasya safri said...

bukan semua kek lapis srwk guna golden churn.. kebanyakkan kek lapis srwk diorg buat guna planta, marjerine ataw buttercup.. hanya certain tempat yg guna golden churn.. plus, golden churn tu mahal kot.. huhuhu...

ShareThis