Pages

V.I.P BLOG KU

Friday, June 18, 2010

SENARAI PELAKON 14 HARI CINTA

dah bace cerpen bersiri 14 HARI CINTA ? yg dah bace 2 abgus lah..tq
kalau yg nak bace, sile klik link yg telah tersedia di sebelah kanan..selamat membace
so, ni adelah senarai pelakon 14 HARI CINTA (saje2 je tau) hahahah....














p/s: hobi bile dah bosan


11 comments:

nabilah_2908 said...

hehe...ok gk pelakon2 ni.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
AWSOME PHOTOGRAPHY

ezral ghazali said...

giler gembak le..boleh buatnovel ni...nk jd extra leh?

mr.F said...

haha..ezral
leh je

dah bace habis ke??

Sendra said...

kau ni memang ada imaginasi@khayalan tingkat tinggi bro..respek!aku pun tak reti buat macam kau ni tw..haha..keep it up!

mr.F said...

tq sendra..kau pun lagi la

tabik spring loncat2

Frankiestein said...

tak boleh blah, shahredza minhat my bf pun nak ada!

misscherrychenta said...

waahhh best&ssuai sgt plakon2nye :) apekate u sggest kt rosyam noor,,sroh dye drectr cte neyhh,,sure gempakk :)

mr.F said...

@misscherrychenta hahaha, ade ke org nak jadikan drama??

Acai Rainbow said...

besttt...
ahah , tambah bebanyak lagi pelakon
hihihi :)

Miss Fa'iLa Dias said...

Bessstttt cerpen nie..siap gambar pelakon ag...thumb up 300000x....xder gambar sara n alya ke?

nang.it86 said...

best sangat citer ni bro....
lu punyer imaginasi sangat best,
leh jadi pengarah novel @ drama ni, siyes ni...

ShareThis