Pages

V.I.P BLOG KU

Thursday, June 17, 2010

PRESENTATION BOARD YANG CAM BEST!

kali ni aku nak share dengan korang example of presentation board yang cam best yang aku pernah buat. presentation board ni time aku part 4, grouping 6 orang kalau tak silap la. tapi yang buat budak lelaki je sebab bdak perempuan tu malas...hahhaa

so presentation board ni pasal park and open space siap dengan contoh sekali.


concept board: spider web

colour: black, white and red

duration: 2 days (bengkak mate tak tido buat bende ni)

so, ni la pic board tu:

aku dengan board

 sile abaikan keadaan sekeliling...

ni anep dgn board...

ni zaedi n lee


p/s: best sekali-sekale wat board camni~

1 comment:

fideila said...

adoii..macam mana lah idea tu boleh datang ye??

budak perempuan memang susah kalau bab2 kreativiti ni..budak laki je power..

merendah diri pulak..haha

ShareThis