Pages

V.I.P BLOG KU

Sunday, April 24, 2011

SIAPA NAK JOIN BLOGLIST FALIHINJASMY.BLOGSPOT.COM, SILA ANGKAT TANGAN MACAM SAYE~~~



As salam dan salam 1Malaysia readers ...Okeh, sempena blog aku yang berwajah baru ni, aku nak buka kepada blogger yang berminat untuk join bloglist blog aku yang tak seberapa ni...(down to earth betul budak nih)...Okeh, sape-sape yang berminat, sila angkat tangan macam saye~~~

Okeh, back to business, sape-sape yang berminat nak join bloglist blog falihinjasmy.blogspot.com ni, just kene follow beberape step yang mudah di bawah:

  • Sudi-sudikanlah follow blog aku nih...kalau already followed, kire sah lah boleh join bloglist blog ni
  • Buat satu entry yang bertajuk: SIAPA NAK JOIN BLOGLIST FALIHINJASMY.BLOGSPOT.COM, SILA ANGKAT TANGAN MACAM SAYE~~~, cerite la sikit pasal kenape korang nak join bloglist ni
  • Copy banner di atas dan link kan balik dekat blog aku ni
  • Tag at least 3 orang blogger yang lain
  • Lepas tu, tinggalkan link entry korang dekat ruangan komen post ni...

Simple kan? As easy as ABC! So, tawaran ni terbuka kepada sesape saje, tak kire di mana jua korang berada, yang penting mesti kene ade blog la kan, kalau takde blog, nak wat camno? Sebarang soalan, boleh lah tanye ye...jangan malu, jangan segan...aku tak makan orang..tawaran ini akan ditutup pada bila-bila mase saje, so, first come, first serve~Okeh, chao caro!


p/s: eratkan hubungan, tingkatkan prestasi!

46 comments:

Cute MuM said...

Salam kenal..
Cute Mum dah join.

http://mamiuyun.blogspot.com/2011/04/siapa-nak-join-bloglist.html

TQ

mr.F said...

@Cute MuM: wah first la! terbaik..tq sebab sudi join n teruskan sokongan kpd blog ni ye =)

Jieha kriesha said...

jieha join jgak :)


http://winkforpinkypurple.blogspot.com/2011/04/siapa-nak-join-bloglist.html

mary ann ;) said...

joinnnnn ;)

http://mynameismryna.blogspot.com/2011/04/siapa-nak-join-beloglist.html

tikah said...

nak join!

http://myilgi.blogspot.com/2011/04/siapa-nak-join-bloglist.html

miss suju said...

Assalamualaikum..

Dah join, feel free to take a look ^^

http://alfredshin.blogspot.com/2011/04/siapa-nak-join-bloglist.html

Faztee Danisha said...

datang men'joint'kan diri

http://shares-something.blogspot.com/2011/04/siapa-nak-join-bloglist.html

deyna said...

saya dah join

http://deyna83.blogspot.com/2011/04/siapa-nak-join-bloglist.html

Axie04 said...

saya joint
huhu

http://beingmenu.blogspot.com/2011/04/siapa-nak-join-bloglist.html

lianalovekhairi said...

saya join

http://blog-lianalovekhairi.blogspot.com/

lovely said...

salam p'kenalan..
saya dah join
http://lovelyberryintheblog.blogspot.com

Qaseh Ziera said...

saya dh join...

http://qaseh-ziera.blogspot.com/2011/04/siapa-nak-join-bloglist.html

dilazfamily said...

salam dilaz join
id follower:nurfadilah suardi
http://dilazfamily.blogspot.com/2011/04/siapa-nak-join-bloglist.html

a.m.y ^_^ said...

dh join.. =)

http://amieranorizan.blogspot.com/2011/04/siapa-nak-join-bloglist.html

نور عظيمة said...

salam..nazmy dh join,tq..
http://pinkdiary91.blogspot.com/2011/04/siapa-nak-join-bloglist.html

LoLLa AdeLLa said...

http://sayegadespink.blogspot.com/2011/04/siapa-nak-join-bloglist-falihinjasmy.html

lola joinn !

riza said...

selesai...

http://cikriza.blogspot.com/2011/04/siapa-nak-join-bloglist.html

syamimi said...

WAW..best...

sO AmaZing said...

dh join.. :)

Anonymous said...

nk join.. :)

http://bellagarlic.blogspot.com

bella garlic said...

bella nk join..

http://bellagarlic.blogspot.com

elmiesya said...

pak cik nak join jugak boleh x cu..
http://cintaelmiesya.blogspot.com/2011/04/siapa-nak-join-bloglist.html

salwaabubakar said...

http://salwaabubakar.blogspot.com/2011/04/siapa-nak-join-bloglist.html

♥ ☺ CIK ZIE LA ♥ ☺ said...

JOIN :)

http://myministory.blogspot.com/2011/04/siapa-nak-join-bloglist.html

hairie said...

http://www.mohdkhairi.com/2011/04/siapa-nak-join-bloglist.html

falihin, aku dh join... weeeee (^_____________^)

hairie said...

http://www.mohdkhairi.com/2011/04/siapa-nak-join-bloglist.html

dh join..wee (^_^)

Farid Ahmad™ said...

Salam..

Secara rileknya Farid Ahmad dah join :)

Terima Kasih.

Jahidih Saili said...

Salam perkenalan.

Dah join.

http://jahidihsaili.blogspot.com/2011/05/siapa-nak-join-bloglist.html

jeragang said...

boleh gak join kempen besar2an nie.memang berfaedah bersama kengkawan se perblogan nie...
Http://kgnelayan.blogspot.com

zuraini said...

join jugak

http://raini6565.bblogspot.com

zuraini said...

join jugak

http://raini6565.bblogspot.com

MamaIeta said...

http://mamaieta.blogspot.com/2011/05/siapa-nak-join-bloglist.html

ScHaNah_kz......i'ts me.... said...

http://schanahkz.blogspot.com/2011/05/siapa-nak-join-bloglist.html

nursya'idawahina sa'aban said...

hehehe..join sekaki..

http://winasaaban.blogspot.com/2011/05/sape-nak-join-bloglist-falihin.html

ain ailyn said...

im done ^^
bia lambat pom...hik3

http://lolipopskyjuice.blogspot.com/2011/05/siapa-nak-join-bloglist.html

hasrul hassan said...

Salam. Saya dengan rasminya join.

http://hasrulhassan.blogspot.com/2011/05/siapa-nak-join-bloglist.html

Terima kasih.

Orange said...

Tengkiu utk peluang ini. Count Me In tuan rumah. hihi

http://greatzulfiqar.blogspot.com/2011/05/siapa-nak-join-bloglist.html

lieynanilaz said...

saya x pasti dah tutup ke lom...tapi join gak..
http://lieynanilaz.blogspot.com/2011/05/siapa-nak-join-bloglist.html

LUNA LANUN said...

http://lunalanun.blogspot.com/2011/05/siapa-nak-join-bloglist.html

Idah said...

mak banang nak ikut join laa.

http://daridapuridah.blogspot.com/2011/05/siapa-nak-join-bloglist.html

Elle Elyssa said...

join gak

http://elleelyssa.blogspot.com/2011/05/siapa-nak-join-bloglist.html

ani said...

http://aqilaqilahduniaku.blogspot.com/2011/05/siapa-nak-join-bloglist.html

ani said...

http://aqilaqilahduniaku.blogspot.com/2011/05/siapa-nak-join-bloglist.html


tq

ani said...

http://aqilaqilahduniaku.blogspot.com/2011/05/siapa-nak-join-bloglist.html


join jugak, tq

*Miss Geli^ said...

nak jowin..nanti kita wat entry eh...hehheheheheh

Mujahidah Al-Shami said...

http://aqua-indahjasmaniindahrohani.blogspot.com/2011/08/siapa-nak-join-bloglist.html

ShareThis