Pages

V.I.P BLOG KU

Friday, May 18, 2012

I WON GRAND PRIZE FOR PRADA AND CELCOM CONTEST!

Assalammualaikum readers dan salam 1dunia.....


"JIKA KITA TIDAK BERPUTUS ASA, INSYAALLAH ADA REZEKI UNTUK KITA"





First of all, alhamdulillah di atas rezeki yang Allah bagi... :) Tadi before balik office, buka email.... tiba-tiba tangan menggeletar sebaik sahaja aku bukak email.... macam tak percaya pun ada bila dapat email dari Nuffnang seperti yang di bawah:







Ya Allah, alhamdulillah... akhirnya menang juga selepas sedikit kecewa sebab tak menang dalam contest LG Optimus 3D, yang juga dianjurkan oleh Nuffnang. Ya, sekali lagi perkara seperti ini berlaku... dan ini yang kali ketiga.... :) Allah turunkan hujan untuk berikan pelangi untuk kita ....



Ini adalah entry yang membawa kemenangan:





Penat nak buat video sorang-sorang dalam bilik...dan akhirnya berhasil dan hadiahnya memang best iaitu sebuah Handphone LG PRADA dan juga voucher PRADA bernilai RM 2,500.00. Dapatlah beli hadiah hari ibu dan hari bapa untuk pn. emak dan en. ayah ... alhamdulillah ....


courtesy of Google


Sepanjang bersama Nuffnang, memang aku sangat gembira dengan segala program yang dianjurkan... dari MasterChef Blogger, Blackberry Torch promotion, Nippon Paint Makeover dan bermacam-macam lagi.... tak rugi kalau korang bersama dengan Nuffnang.... :)



p/s: di mana ada kemahuan, di situ ada highway :)

20 comments:

SyUhAdA said...

wahhhh..besnye..thniah ye !

laskar pelangi said...

wahhh! tahniahhhh:)))

akuzle ayu said...

Taniah! Usaha lif kejayaan. Wahh! Model lelaki itu adalah pelakon hebat

Faqihah Husni said...

untunglahhh

mr.F said...

@SyUhAdAwaaahhhh terima kasih ye :)

mr.F said...

@laskar pelangitengs laskar pelangiiii :D ade nama awak dlm entry ni :)

mr.F said...

@akuzle ayuyeahhhh....setuju! tp saya x kenal siapa model tu -__-

mr.F said...

@Faqihah Husnialhamdulillah :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tahniah dikkkkkk

Az Meeda said...

tahniah.. semoga kemenangan berterusan

Misz Mieza said...

Wah! ALhamdulillah, rezeki bergolek! Tahniah bro! =)

mr.F said...

thanks kak Ila :D

Thanks Az Meeda...aminnnn

Mieza: tq....kejayaan perlu ada usaha, walaupun sedikit :D

cik tenggiling said...

taniah... amboi dapat handphone baru tu

Rawlins byRawlins said...

Wow
Meletups!
Tahniah!

Zinnirah Humaira said...

tahniah tahniah tahniah..you deserve to win :)

Wansteddy Tales said...

SUPERB!!! Tahniah falihin. memang berbaloi dgn usaha. akak seumur hidup ni menang dgn nuffnang takat tiket wayang je. mmg dah frust giler dgn nuffnang. bglah cnts dgn hadiah yg besar n besh pn. hati dah tertutup nk join lagi hahah (kes merajuk xhabis lagi). Tp ble tgk geng sendiri yg menang GP pulak tu, tumpang bangga betul. semoga terus menang & menang lagi :D

mr.F said...

@cik tenggilingalhamdulillah.... handphone ketiga sejak join contest mengontest ni dan yg kedua bersama Nuffnang :)

mr.F said...

@Rawlins byRawlinspom pom pooommmm hehehehe

mr.F said...

@Zinnirah Humairatq dear :D

mr.F said...

@Wansteddy Talesalhamdulillah kak wan... saya suka contest Nuffnang ni sebab mmg berdasarkan kreativiti dan ketepatan dlm menjawab task yg diberikan... saya ada masuk contest Nuffnang yg lain, ada juga yg tak menang, bila fikir balik kenapa tak menang, mmg ada part yang tak menjawab task yg diberikan... lagipun, contest Nuffnang ni, bukan mereka yg pilih pemenang, mereka hanya proposed pemenang, dan client or penaja yg pilih pemenang... so, everyone has a chance to win.... nanti bila kak wan dah habis merajuk tu, boleh la join, sebab kak wan punya doodles superb kot... anyway, thanks kak wan... semoga kita semua dimurahkan rezeki... amin

ShareThis