Pages

V.I.P BLOG KU

Sunday, April 3, 2011

TAHNIAH! FILEM PENDEK QARMA BERJAYA MERANGKUL ANUGERAH FILEM PENDEK TERBAIK DAN PERSEMBAHAN TERBAIK!!!



As salam readers, sorry sebab tak sempat nak update sebab sibuk dengan event jabatan...So, malam tadi, baru habis dinner jabatan Senibina Landskap Uitm Shah Alam yang bertemakan Malam Ekspostasi SOLAR...so, nak cerite panjang lebar pasal event ni, kene tunggu dulu... tapi aku just nak share dengan korang yang filem pendek; QARMA yang dihasilkan oleh batch aku telah dinobatkan sebagai filem pendek terbaik dan persembahan terbaik dan seterusnya membuahkan hasil sebanyak RM600!!!...owow wow wee....Okeh, bagi yang dah tak sabar nak tengok filem pendek yang berjudul QARMA itu, mari kita saksikan video di bawah ini:




Amacam? best tak? ade ape-ape komen, sile tinggalkan di ruangan komen...ye...


p/s: ....best!

14 comments:

Nazurah Mohd Noor said...

sedeh . G double O D J O B good job good job (:

farell said...

manusia mati tinggalkan nama..ameng mati tinggalkan belang! BEST! :) tahniah buddies *korg mmg best*

farell said...

Harimau mati tinggalkan belang, ameng mati pun pakai baju belang! BEST! :)

bedpet said...

aiyak. tak fhm sgt. hisyam tu yg mati tu ke yg jahat tu ? nape last die cmtu je ? pmpn td mati eh ? btw, nice film :)


p/s : pmpn td cun lah. hihihi

Mohammad Al-Aiman said...

fuh!
mcm tgk citer kl drift
haha
=D

CikHanis said...

sangat suke :)besh!

mr.F said...

@Nazurah Mohd Noor: tq =)

mr.F said...

@farell : mesti lg best kalau ko ade =(

mr.F said...

@farell : mesti lg best kalau ko ade =(

mr.F said...

@bedpet: sebenarnye hisham jahat, tokan dadah...suke dekat perempuan name Asmah tu..tapi dlm pade mase yg same, ade lelaki lain yg minat dgn Asmah dan takde jalan lain kecuali bunuh si Hisham tu...

Asmah koma..sebenarnye video ni disambung endingnya dekat atas stage secara live time dinner.,..so, nanti kalau ade mase, nt sye upload yang live punye...

mr.F said...

@Mohammad Al-Aiman: kau memang lebat kan man...har har har

mr.F said...

@CikHanis: tq jugak =)

Farhana Jafri said...

waaa~~ best la cite ni.. upload la cepat2!! xsbar nk tgk ending dy.. nice job u guys!! ^^

jemput singgah ANASAURUS :)

Mario Brader said...

I'm sorry to say, I can't understand this story... What its all about?

ShareThis