Pages

V.I.P BLOG KU

Thursday, March 31, 2011

NANTIKAN FILEM PENDEK : QARMA !



As salam readers...cantik tak poster filem kat atas? Ni poster filem pendek Batch aku untuk event department aku weekend ni...tajuk Q A R M A...Antara Takdir dan Kemahuan...kire macam buat baik, dibalas baik, buat jahat, dibalas jaha...So, kite layan teaser filem pendek ni dulu ye....nak yang full, kene tungguuuuuuu....





p/s: kalau ade ape2 komen atau pendapat, sudi-sudikanlah kongsi ye...

7 comments:

Mardhiyyah Ridzuan said...

Poster dah hebat!!!Tapi...teaser tuuuu still making lagi ke??Huhu... Plus, nice song...

Dewi Batrishya said...

Agree with Mardhiyyah..
Teaser x menyengat la...

Anonymous said...

poster mantoppp!!!
angle wawan n shiren sgt cantek
lee nmpk jmbu...heee
senyuman intan menawan*melt*
<3
_ekyn

mr.F said...

teaser ni sedutan je, bukan trailer rasmi...trailer rasmi berat..har har har

aNdi.Hanin::حنين نظوره said...

nak tanya, kenapa guna QARMA = karma?
bukan ke karma tu something2 dlm agama budha? ke hindu?

Untuk muslim, better guna KIFARAH
maksudnya lebih dalam :)

Mohammad Al-Aiman said...

terasa macam nak hantar ke festival filem pendek jer citer ni
ader gaya nk tercalon ni
haha
=D

p/s : tak sabau nak tgk

Naqib Mohamad said...

2 april ?
nak tengok kat mana ni? youtube?

ShareThis