Pages

V.I.P BLOG KU

Saturday, March 12, 2011

ANUGERAH DEKAN UITM: ALHAMDULILLAH...



As salam readers, syukur, majlis anugerah dekan (AD) dah habis mlm tadi...Alhamdulillah, ade rezeki aku untuk dapat AD...hope sem ni pun dapat AD...amin....tapi satu je aku nak komen, penganjuran Majlis Anugerah Dekan FSPU Uitm Shah Alam memang ______...sorry to say...kalau nak dibandingkan dengan Uitm Perak, macam langit dengan bumi...malas nak cakap banyak-banyak...Just, kene improve la ye...=) 

Uitm sentiasa di hatiku...


p/s: tigatujuhtujuhje...

16 comments:

Rozuan Ismail said...

congrats..keep it up!!

padlie said...

Tahniah... :)
Seronok tengok org dapat AD..

saya dulu dpt dean list (tigatujuh keatas) untuk 4 sem je.. so x layak dpt apa2 award.. saper suruh malas study..

tahniah sekali lg dan teruskan kecemerlangan!

Untungnya Air Asia..

mr.F said...

@Rozuan Ismail: time kaseh=)

mr.F said...

@padlie: ok latuh....tq bro!

Nancy Poh said...

Tahniah!! memang sooo sweet kalau dpt Dean award kan..nak juga rasa skali..huhu

Daniela said...

tahniahhhhh =)

Ummul said...

tahniah falihin!
btw, kau voice out la pasal benda ni.
make a complain sbbnya yang organize-nya pon aku percaya student jugak. maybe SMF.

dyra said...

tahniah :)

Annis Suzana said...

congratz!!!

areteacar said...

pandainya. tahniah. ambik kos pe nie?

mr.F said...

@Nancy Poh: sweet sangat =))

mr.F said...

@Daniela: tq

mr.F said...

@Ummul: tak pe la, bende dah lepas, nak buat cmne...btw, tq ummul

mr.F said...

@dyra @Annis Suzana: tqvm =)

mr.F said...

@areteacar: tq, amek Bachelor in landsape Architecture

~SYAZ~ said...

wahh~ tahniah dapat dekan..
syaz x ade rezeki lagi nak dpt dekan sem lepas..

ShareThis