Pages

V.I.P BLOG KU

Friday, November 12, 2010

THE FUTURE YOUNG DIRECTOR !

Tajuk entri tak nak kalah! hahaha. Ok...ni ade due video utk subject research methodology (subject yang simple tapi susah). BUAT SENDIRI OK! So yang first ni, couple. Aku dengan Anep. Tajuk bebas. Kami buat research pasal rooftop garden dekat LOT 10, Bukit Bintang.




ni video nye:

 
Alhamdulillah...video ni dapat fullmarks! thanks POKNIK! thanks ANEP for a good cooperation! =)

Ok, untuk final project, kene buat research individu pulak. Kene buat pasal Malay Culture. So, fikir punye fikir nak buat pasal Baju Kurung Teluk Belanga (proud to be JOHOREAN). Aku pilih tajuk ni sebab senang buat video. Sebab mak aku buat baju kurung! yes! simple. Untuk cover depan, parents aku pose...nice!




So, ni la video nye:

 Video ni pun dapat fullmarks. Alhamdulillah. Thanks POKNIK! Terima kasih Pn. Emak dan En. Ayah! Thanks jugak kawan-kawan yg terlibat dalam pembikinan video ni.






2 comments:

muhamadzaedi said...

hahaa..
mende yg same aku kluarkan pg td jugak..
http://muhamadzaedi.blogspot.com/2010/11/research-methodology-proses-contoh.html

mr.F said...

ko punye link x bleh bukak

ShareThis