Pages

V.I.P BLOG KU

Sunday, November 28, 2010

A MOMENT TO REMEMBER



ISTIADAT KONVOKESYEN UiTM KE-73
UiTM PERAK

MUHAMMAD FALIHIN BIN JASMI

penerima

  • ANUGERAH NAIB CANSELOR
  • ANUGERAH PELAJAR TERBAIK (DIPLOMA) FAKULTI SENIBINA PERANCANGAN DAN UKUR
  • ANUGERAH PELAJAR TERBAIK (DIPLOMA) JABATAN SENIBINA LANDSKAP


Alhamdulillah,
syukur ke hadrat Ilahi di atas limpah kurnia-Nya di atas nikmat dan anugerah yg diberikan


rase famous sekejap bile muke masuk paper kan...


jutaan terima kasih pada pn.emak, Manisah Jaib dan en.ayah, jasmi ab rahman atas segala dorongan, nasihat, pengorbanan dan segala-galanyalah!
terima kasih juga kepada along, angah dan ati di atas bantuan dari segi fizikal dan mental serta kewangan...

terima kasih yg tak terhingga kepada para pensyarah,
en. azrul bahaluddin, en. zul azri, en. zulkefle ayob, en. zulazri ismail, en. zamil, en. izham, en. adham, en. azran, en.nazri
pn.sue, pn. huzei, cik hanim, pn. khalilah, pn. sikin, cik norizan

terima kasih pada kawan-kawan yg sentiasa ada ketika susah dan senang, bantuan dan dorongan dan segala kenangan pahit dan manis bersama korang akan dikenang sampai bila-bila...

tahniah juga kepada kawan-kawan yang telah menerima Diploma masing-masing...
kejayaan adalah milik setiap insan~

terima kasih juga kepada semua yg terlibat secara langsung atau tidak langsung dalam kehidupan saya..yeah!
semoga kejayaan ini berkekalan dan akan menjadi inspirasi untuk lebih berjaya pada masa depan.




11 comments:

a d r e y n i e e l i s y a said...

wow!!
congratz!!

zach said...

congretz mr falihin jasmi.........keep up the good work ya!

SheeQ=) said...

wah....congratz...dak uitm gak openye...share tips sket nak kasi dapat dean's list..huhu

ika honey bunny said...

pehhh.. congratsss flint! :)))))

Ozzz300 said...

wow bulat! hehe wei falihin respect kau do. kaw2 punyo!!

selalunya jd silent reader, tp entry kali ni mmg buat aku nak tabik kau hehe

farah said...

wah..congrate,kasi la tips sikit mcmmana nk dpt yang terbaik dari awal,pstu nk maintain sampai akhir

Anonymous said...

wow..cngrates falihin dulu dak hingus2x jer..sekarang mantop la...
anyway keep that success
ehm satu lagi hang tambah bulat naaa hehe

Nieza Mi-cha said...

wahhh... cool... congrats yah...^_^

Anonymous said...

tahniah falihin...terus pandang ke hadapan, sesekali perlu pandang ke belakang jua sebagai azimat di kemudian hari...tahniah!

mr.F said...

TQ SEMUE ;D !

Scarlett O'Hara said...

Tahniah.Teruskan kecemerlangan.Jgn lupa jasa guru2 yang pernah mendidik kamu.

ShareThis