Pages

V.I.P BLOG KU

Wednesday, March 7, 2012

1,000,000 ! SYUKUR ALHAMDULILLAH !

Assalammualaikum readers dan salam 1dunia....


"DIAM-DIAM UBI BERISI"


Ya, mintak maaf lah ye, now tak boleh nak update sangat blog ni sebab tengah buat internship di firm LA di TTDI Jaya, Seksyen13. So, hari ni dah hari ketiga, so far so good la kan... second day semalam, balik pukul 12.30 malam... gile tak gile la kan.... So, bile balik penat-penat tu, try jugak bukak blog, tengok-tengok jumlah visitors dah lebih sejuta lah! *clap clap clap*





Di sini nak ucapkan bebanyak terima kasih kat korang yang sudi singgah blog aku yang tak seberapa ni... So, bagi menghargai kesetiaan korang, tak kira lah yang ade blog ke takde... Jom join FEEL FREE TO FLY GIVEAWAY yang aku anjurkan khas untuk korang semua.... jangan malu jangan segan... hadiah menarik menanti korang... untuk mengetahui maklumat lanjut, korang boleh klik gambar di bawah ini.... :






Ok, teruskan sokongan korang terhadap blog ini.... :)



p/s: share la post ni kat FB :)

4 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tahniah dik ye... bestnye adik dapat hp tue..

mieoney said...

Ala tak bley joinlah sbb tak guna topup... Huuuuu

Mohd Khairi Khadzir said...

(^____________________________^)

GEREK ITU ALIA... said...

Congrats!!!!!
manyak syiok!!! best!

ShareThis