Pages

V.I.P BLOG KU

Tuesday, September 14, 2010

KESAH HARI RAYE DUAPULUHSEPULUH SAYE

a picture can brings a thousand words...
so, ni lah cerite di sebalik gambar raye saye...


ni kt rumah uteh (pak cik) kat Tangkak, Johor...
ni je gambar family yg lepas penapisan LPF (Lembaga Penapisan Falihin)
pic ni je yg aku nampak kecil...hahhaa



nice pose..
puas nak suruh en ayah and pn emak ni pose
last2 dapat gak yg cam best ni...



aku dgn adik aku...
pic x brape clear sebab pn emak yg ambil
but ok la kn~ tq pn emak



ni orked lah!
hahha...dpat la jugak adik aku pic profile facebook yg baru..



en ayah kate nak besarkn pic ni
nape ea???



ok ni pic org sakit
kesian kat along aku...malam raye kat hospital
gile sadis dengar takbir (tu pun kalau nurse tu takbir beramai2 la)
kene denggi, keluar raye kedue...
alhamdulillah..semuenye selamat



xtaw nape pixel pic ni pecah...
tapi memang susah nak amek gambar dgn en Dany ni
liat sungguh, nak kene umpan handphone dulu baru boleh



gile comel mcm uncle die!
haha..kn amnan???
mate bundar..mulut munggil~

tapi gambar yg last ni mmg pic of the raye...
memang pose terbaik dari ladang...





....


....


...



























scroll lagi


























;

lagi
























ha ni die
en Kacak



x lain x bukan
pemilik blog falihinjasmy.blogspot.com

sekian kesah raye duapuluhsepuluh saye
selamat hari raye!!!

1 comment:

ShareThis