Pages

V.I.P BLOG KU

Wednesday, January 18, 2012

23 TAHUN DI ATAS DUNIA...ALHAMDULILLAH !

Assalammualaikum readers dan salam 1dunia...


Semalam...17 Januari 2012, pukul 2.12 petang...genaplah bayi yang dilahirkan atas dasar cinta dan kasih sayang sepasang suami isteri, En Jasmi dan Pn Manisah....Bayi yang seberat 3.95 kg itu kini sudah berusia 23 tahun...ya...23 tahun...dan bayi tersebut semakin membesar dan membesar.....





Ya....sedang bermonolog dalaman....mmmm...23 tahun...10 tahun lagi masa yang aku tetapkan untuk berumah tangga dan berlif segala bagai...ya....lama lagi....kali ini, aku sambut dengan along, isterinya, Kak Lin dan anak mereka, Danny serta adik aku...pn. emak dan en. ayah? Pn. emak menemani en. ayah yang baru menjalani minor operation (laser batu karang) di Putra Specialist Hospital, Melaka....Mohon doa kalian semua agar en. ayah cepat sembuh seperti sedia kala...amin....



So, aku stay kay rumah abang aku di Segamat...Waa...alaong dah pindah rumah baru...cantik kot...interior die....like like like...meh tengok kejap beberapa shoot dalam rumah abang aku:







Dan along belanja makan dekat resepi rahsia...










 dan ni red velvet....pn emak yang bagi :D






Ucapan terima kasih yang infiniti kepada pn. emak dan en. ayah sebab telah membesarkan anaknya ini dengan penuh kasih dan sayang....Semoga Allah merahmati en. ayah dan pn. emak dan seluruh ahli keluarga saya.....amin ya rabbal alamin....



p/s: 23....kalau orang dulu-dulu dah ade anak dah pun kan....

4 comments:

Mohd Khairi Khadzir said...

happy birthday junior! hehehe .. cntik wey interor umah along tuh ... hebat!!!

mr.F said...

@Mohd Khairi Khadzirtengs kery....mmg betul cantik,...best!

Mardhiyyah Ridzuan said...

Ok, sangat jeles tgk itu rumah eventhough not my fev colour. Anyway, happy birthday! =)

mr.F said...

@Mardhiyyah Ridzuansame la...minat color biru lagi...anyway, tq :D

ShareThis