Pages

V.I.P BLOG KU

Thursday, January 12, 2012

MENANG PERFUME SALVATORE FERRAGAMO, YEAY!

Assalammualaikum readers dan salam 1dunia...


Fuhhh...lama sungguh tak update...maklumlah sibuk dengan final exam dan final presentation...Alhamdulillah, paper semue baru je habis, tinggal presentation Cultural Study je esok...Wish me luck guys :)



So, back to the topic, baru je habis exam, aku bukak FB sambil makan-makan, tengok-tengok ade orang tag la kat post, bile buka link tu, keluarlah benda ni....








Alhamdulillah...menang perfume Attimo dari Salvatore Ferragamo (100ml) ...yang bernilai RM 310 :) Aku menang sebab join contest yang dianjurkan oleh Esquire Malaysia....korang boleh like page Esquire Malaysia kat SINI.



Terima kasih kepada Esquire Malaysia sebab pilih aku sebagai salah seorang pemenang,...kira hadiah birthday in advance (hint birthday aku dah dekat dah ni) ....


Ni lah entry yang membawa kemenangan tu, sebenarnya, aku macam nak tak nak je masuk sebab busy, tapi curi-curi masa buat benda ni dan at last, berbaloi-baloi....jimat budget aku untuk perfume tahun ni :D




Ok, nak sambung buat report untuk presentation esok....bai!



p/s: berdebar-debar nak present....

3 comments:

Razil Tahir said...

Waaahh! bestnyer! I deeply jealous rite now...
Kalau taknak perfume tue, bagi aku taw... hikhik.. XD

mr.F said...

@Razil Tahirhahhaha memang taklah nak bg kan :P

Zinnirah Humaira said...

waaaaa ! tahniah and good luck for your exam :)

ShareThis