Pages

V.I.P BLOG KU

Friday, April 26, 2013

MENANG CONTEST REKA COVER PHOTO FB JALEN!

Assalammualaikum readers dan salam 1dunia...


"ALHAMDULILLAH, KALAU ADA IDEA, KITA USAHA, INSYAALLAH BERJAYA"



Inilah design yang berjaya menambat hati juri bagi pertandingan reka cover photo fb Jalen. Inspired by percikan sos cili :)




Yang ni jugak design aku, inspired dari percikan kicap Jalen dan kacang soya, maybe effect pada kicap tu tak berapa nak jadi, so, yg ni x dapat menambat hat juri maybe. :)







Dan Jalen pun dah guna design ni pada FB JALEN ... rase best bile rekaan kita dihargai :)





Hadiah? alhamdulillah, iPad mini :)







p/s: kalau rezeki tak ke mana, tiada rezeki, #lainkalilah!

12 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tahniah falihin.. akak tumpang gembira...

Norliza Nordin said...

tahniah.

Syazwani Mazlan said...

tahniah ! ;)

Pwincess9 Juhary said...

terbaik..

Forskning Beta said...

tahniah, bila kita nak lawan masak lagi?

mr.F said...

Terima kasih kak Ila, Norliza Nordin, Syazwani Mazlan, Pwincess9 Juhary

Myra Abdullah said...

hoho.congrats =)

mr.F said...

@Forskning Betatq..masterchef 3 maybe ? :)

mr.F said...

@Myra Abdullahthanks :D

Rosmiza Ali said...

Wah! Tahniah! Dapat ipad mini tu.. Betul3, kalau dah rezeki tak ke mana.. Yang penting kena rajin usaha.. =)

Ida Ariffin said...

Blh sape2 g tw x cm ner nk follow blog.i mean nk tmbh dlm blog yg kite nk ikut..

Ida Ariffin said...

Nk follow or add falihin blog lh..

ShareThis