Pages

V.I.P BLOG KU

Monday, June 27, 2011

FLORIA 2011, PUTRAJAYA : ROSES ARE FOREVER



As salam readers..."cantik" kan poster Floria tahun ni yang bertemakan ROSES ARE FOREVER...aku pun tak tahu kenape ros menjadi pilihan sebagai bunga rasmii Floria tahun ni sedangkan Malaysia ni merupakan salah satu kawasan tanah yang panas kan...Adekah kerana isteri PM bernama Datin ROSmah Mansor???..emm emmm emmmmmmm.....


Tapi aku cakap siang-siang, poster tu bukan aku yang buat...orang Putrajaya lah yang buat...Korang tahu ke Floria ni ape? Floria ni adelah festival bunga dan taman peringkat kebangsaan yang melibatkan banyak pihak termasuklah peserta dari seberang laut...dan tahun ni, aku diberi peluang untuk merasmikan Floria 2011...eceh ceh ceh... berangan lebih pulak....sebenarnya, aku diberi peluang untuk mewakili Uitm Shah Alam untuk salah satu pertandingan antara IPTA/IPTS...nak tahu design ktorg macam mane? Kene tunggguuuu.....


Floria 2011 akan diadakan di Waterfront, Precint 2, Putrajaya, dari 9 Julai 2011 sehingga 17 Julai 2011...Sape-sape yang minat bunge atau dalam hati ade taman punye orang, boleh la datang....untung-untung, boleh jumpe aku...ahhahahah...Ok, ape yang ade dekat Floria 2011 ni? Cube korang tengok tentatif ni, nak cerite lebih-lebih kang orang kate ape pulak kan....hahahha




Ape-ape pun, kalau korang nak tahu pasal Floria 2011 ni, korang boleh pergi laman web rasmi Floria 2011:



So, nanti korang yang ade kesempatan datang lah ye...boleh jumpe dengan aku kat taman Uitm...hahahhaha...ade ke orang nak jumpe aku? Berangan lagi sekali :) Nanti korang boleh la feeling-feeling jadi model...photoshot sane, photoshot sini...ala-ala Lynda Roslan or Cik Epal Gonjeng kan.....ahahhaha...ok lah, nanti tunggu aku update hari-hari menjelang Floria 2011...dan nantikan gambar eksklusif aku sebagai buruh tanpa kontrak...sekian...


p/s: nantikan lembaran kain merahhhhhh

5 comments:

miss lynda said...

ohoiiii...terkezut aku tbe2 nama aku naik ni..haha

Anis izyan Abd Rahman said...

oooo , jage taman uitm eiyh ~ nanti anis say HI ! haha

mr.F said...

@miss lynda biaselah #model an..

mr.F said...

@Anis izyan Abd Rahman yup...ok...see u there :)

LENS PRINCE said...

ada vip dtg tak u?

ShareThis