Pages

V.I.P BLOG KU

Friday, June 17, 2011

ALHAMDULILLAH, ANUGERAH DEKAN SEKALI LAGI!

Gambar hiasan- aksi tipikal ketika konvo

 As salam readers...hari ni gembire sangat sebab dah dapat result...kali ni aku nak puji uitm sebab bagi result seawal 2 pagi kat email...tak payah nak memaki hamun macm time diploma dulu...bukan main sesak gile student portal dengan student uitm yang berape ratus ribu satu Malaysia ni...Tapi sekarang, semuenye via email...pada yang tak dapat tengok result sebab tak buat SuFo, sabor je lah, lain kali, orang suruh buat, buat je la, bukan sush sangat pun...tekan butang send je (tak bace pun kriteria tu, bagi 5 je semue) hahaha....


Ok, dikesempatan ini, aku nak ucapkan terima kasih yang tak terhingga kepada pn. emak, Manisah hj Jaib dan en. ayah, Jasmi Hj Ab Rahman, kerana telah banyak berkorban untuk membesarkan saya, kepada family yang terus memberi sokongan moral dan keewangan, maklumlah, kos landscape architecture banyak pakai duit...tsk tsk tsk


Jutaan terima kasih kepada lecturers Landscape Department, yang telah bagi saye A dalam semue subjek jabatan, kepada Pier Mauro, lecturer Italy yang fasih berbahasa Melayu, terime kasih bagi A+ dalam 3rd language, dan tak lupe jugak pada lecturer bel report writting, Pn Safiyah yang tak bagi aku A....ahhahahah...sedih kejap...tapi takpe, dah rezeki, nk buat cmne, redha...


Gambar hiasan- konvo diploma uitm perak 2010

Ok, yang last sekali pada group members studio yang best, Alep dan Farehan...terime kasih daun ketom keladi...serta kawan-kawan seperjuangan sekalian yang meberikan saingan secara sihat walafiat....Pada yang berjaya, tahniah diucapkan, dan bagi yang kurang berjaya, kite cube lagi...ade 3 sem lagi....hahahaha...ok, last words, kalau nak berjaya...betulkan niat, menuntut ilmu kerana Allah, barulah dapat keberkatan...segala apa yang kita buat, insyaAllah dipermudahkan urusan....sekian....


Ucapan tahniah & syukur dari Farah Fauzana :) Thanks Kak Fafau!


p/s: gpa aku, 3.8+, meningkat dari sem lepas....dan cgpa aku pun naik....alhamdulillah...

24 comments:

Mohd Khairi Khadzir said...

hebat btol junior LA ni.heheheh congrats!

Atiqah Wadiah said...

congrat~

honey amour said...

wow..hebat !!!

new entry klik sini---> : sini

Mama AA's said...

wa... sgt kagum

congrates!!!

mr.F said...

@Mohd Khairi Khadzir tq senior LA hebat :)

mr.F said...

@Atiqah Wadiah tenkiu :)

mr.F said...

@honey amour mane ade, biase2 je :)

mr.F said...

@Mama AA's thanks mama =)

yasmine danny said...

TahNiaH BraDe...
TeRusKaN PerJuanGaN yG BerBaKi 3 Sem.. =)

hana said...

tahniah2..
hebat seh..

farell said...

Tahniah k :)bangga with ur intelligence. jgn sia2kan kepandaian anda. Tahniah :)

farell said...

Tahniah weh. Bangga with ur intelligence. jgn sia2kan k :)

fieylif said...

thniah abg dekan..hahaha;)

schaze zainn said...

tahniah :D

Amir said...

congrats u :D

GEREK ITU ALIA... said...

Alhamdulillah...congrats! such a good job! semoga hari-hari bertambah ceria dan suksess untuk semua perkara :)

UiTM dihati ku juga :) hehehehe

Cayalah!

mr.F said...

@yasmine danny tq sister...

mr.F said...

@hana tq :)

mr.F said...

@farell thanks fahim, tahniah utk kau jugak!

mr.F said...

@fieylif tengs fify :)

mr.F said...

@schaze zainn Tq :)

mr.F said...

@Amir tengssssss

mr.F said...

@GEREK ITU ALIA... tengs gerekkkkk

Anonymous said...

salam...tumpang tanye...anugerah dekan tu brape skali eh setahun? bdk part 1 pun leh dpt ke?

ShareThis