Pages

V.I.P BLOG KU

Wednesday, February 22, 2012

REZEKI BERGANDA, ALHAMDULILLAH !

Assalammualaikum readers dan salam 1dunia....


"MAN JADDA WA JADA"


Siapa yang bersungguh-sungguh, akan berhasil. Alhamdulillah, jika niat kerana Allah, segala yang kita impikan insyaAllah akan dipermudahkan dan menjadi kenyataan. Setelah habis test speaking MUET tengahhari tadi dekat Sekolah Menengah Syahbandar Klang (aku ambil buat kali kedua sebab MUET first dulu aku tertidor dan tak ambil satu paper)... aku pun online kat CC memandangkan BB aku dah patah seribu... Check email, hati berdebar nak tengok result...



Alhamdulillah...Dean List.... 


Dikesempatan ini, nak ucapkan infiniti terima kasih buat Pn. Emak dan En. Ayah yang banyak memberikan sokongan dan dorongan serta doa yang tidak putus-putus... buat ahli keluarga, buat para pensyarah yang best dan rakan-rakan sekalian... dan tak lupa kepada readers yang tak jemu-jemu singgah blog ni... :) terima kasih daun keladi !


Lepas tu online FB, Samsung umumkan nama pemenang untuk contest yang dianjurkan mereka di FB Samsung... Contest design wallpaper dan ringtone...berikut merupakan designa aku yang berjaya menambat hati juri:




Dan ni lah hadiahnya :)



Samsung Galaxy Y


Korang yang nak HP baru tu, boleh try luck korang, ade lagi satu HP Samsung Galaxy Y untuk korang rebut... KLIK SINI UNTUK MENCUBA...contest untuk minggu ni akan berakhir pada hari sabtu ini...jangan lepaskan peluang, tak salah mencuba, tak cuba, tak tahu, dah cuba, ade rezeki, alhamdulillah :)



p/s: million of thanks to safiy a.k.a Jimmy Neutron sebab bagi pinjam modem BB... hope aku dapat buat atok la ye modem ni :P

18 comments:

Urzain Hussain said...

waman zaroahasada..:)

innamalaqmalubinniat..:)

loVe puRpLe said...

Congrat2 dapat dean list (^-^)

sheila said...

eh eh..itu sekolah sayalah..hehe..tahniah dapat dekan..kita samalah..hehee :)

Rozuan Ismail said...

tahniah dean list!!

mr.F said...

@Urzain Hussainsyukran :)

mr.F said...

@loVe puRpLe tq :)

mr.F said...

@sheilaeh ye ke? x jumpe pun tdi... hehehe... tahniah jugak ye :D

mr.F said...

@Rozuan Ismailtqvm bro!

TUNASYA said...

Tahniah dapat DL lagi... :)

munirah said...

congrets bro.boleh la kongsi rahsia dean list lepas ni. :)

mr.F said...

@TUNASYAtq dear :)

mr.F said...

@munirahhehehe... insyaAllah :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tahniah dik cantik gambar tue..kreatif adik ne

Norazizah Tahir said...

hi...new follower..tahniah..hati ni rasa happy bila baca entry2 mcm ni..(even xkenal pun sapa org tu..) =D
I penah rasa mcm mn perasaan ni bl dpt AD. Fantastic feeling!

eencyweency said...

baru nk mtk bb tu..rupenye patah seribu..pttla la ske bebeno menang!tahniah sekali lagi

mr.F said...

@Norazizah Tahir yup! feel free fantastic!

mr.F said...

@eencyweencybb = broadband taw wawa :)

kerintingputih said...

Tahniah, suke tengok result mereka2 yang berjaya ni. :)

ShareThis