V.I.P BLOG KU

Saturday, June 23, 2012

JALAN CARI MAKAN-MAKAN : KL BURGER BAKAR UKAY PERDANA, SEKSYEN 7 SHAH ALAM MANTAP!

Assalammualaikum readers dan salam 1dunia....


"MENGIDAM BURGER BAKAR? KL BURGER BAKAR UKAY PERDANA MEMANG PILIHAN BIJAK!"




Ok, semalam, mengidam nak makan burger bakar... ye lah, sekarang ni orang duk heboh pasal burger bakar kan... burger lain dah dipandang sepi je... So, aku try la makan kat KL BURGER BAKAR UKAY PERDANA yang baru bukak semalam dekat Seksyen 7, Shah Alam. So landmark bagi KL BURGER BAKAR ni adalah berdekatan dengan Pak Li Kopitiam. Kedai KL BURGER BAKAR UKAY PERDANA ni betul-betul berada di hadapan kedai Nasi Ayam Kampung.











Kedai ni baru dibuka semalam...ni lah owner dia, nak tengok lebih jelas, kene lah datang makan dan rase burger bakar kat sini....dan jangan lupa sebut nama blog aku taw dekat owner burger bakar ni... mana la taw dapat diskaun ke ....hahhahaha




KL BURGER BAKAR UKAY PERDANA ni ade banyak pilihan burger bakar, yang istimewanya, patty (daging burger) adalah dibuat sendiri....memang sedap gila!


Tu dia, nama burger WWF kot....dari setingkat, 2 tingkat dan bertingkat2...pilihlah ikut suka hati korang



So, aku pilih KL NO WAY OUT....ade beef patty dan beacon....memang mantap...siap ade kepingan nenas lagi... aku nak makan ngap sekali memang tak dapat la, sebab patty dia tebal...so, aku makan-satu-satu :P

Yang ni kawan aku punya....KL SWEET ANGLE... cube tengok telor dia....perghhhhh sekali sentuh, melelehhhhhh

Lagi burger bakar!!!

Tu dia....habis diet masing2 ...hahahhahah


Nak tahu lebih lanjut mengenai KL BURGER BAKAR UKAY PERDANA ni, boleh klik FB KL BURGER BAKAR UKAY PERDANA

  • MAKANAN: *****
  • DECORATION:***
  • SERVICE:*****
  • HARGA:****


So, kalau malam ni tak tahu nak makan mana, boleh try makan KL BURGER BAKAR UKAY PERDANA ni... memang terbaik!!! KL BURGER BAKAR UKAY PERDANA dibuka setiap hari, dari pukul 5.30 petang sehingga lewat malam....



p/s: nanti nak cuba yang bertingkat pula laaaaa.....

3 comments:

Abdul Rahim Bakar said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ini komen ikhlas punya.
untuk penambah baikan. Cuba lah tukang bakar sesekali buat kualiti check. Sendiri makan itu burger. Jangan sibuk bakar aje.
Mungkin nasib aku kurang baik hari itu. Burger yg aku beli memang nampak di bakar kat luar tapi tengah nya mentah dan tak masak. Maklumlah daging burger tebal hampir sebesar penumbuk budak.
Aku cadang kau potong dua itu burger sebelum hidang kat pelanggan. Tengok kalau tak percaya

Abdul Rahim Bakar said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ini komen ikhlas punya.
untuk penambah baikan. Cuba lah tukang bakar sesekali buat kualiti check. Sendiri makan itu burger. Jangan sibuk bakar aje.
Mungkin nasib aku kurang baik hari itu. Burger yg aku beli memang nampak di bakar kat luar tapi tengah nya mentah dan tak masak. Maklumlah daging burger tebal hampir sebesar penumbuk budak.
Aku cadang kau potong dua itu burger sebelum hidang kat pelanggan. Tengok kalau tak percaya

Thumb Burger said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salam,

Minta izin untuk post burger kami pula. Baru je buka, masih baru bertatih dari bawah. Jadi, kami mengharapkan sokongan dari blogger di luar sana. Tq.

https://www.facebook.com/THUMB.BURGER

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...