Pages

V.I.P BLOG KU

Thursday, June 7, 2012

REZEKI RM10,000.00 !

Assalammualaikum readers dan salam 1dunia....



"AKHIRNYA.... RM10,000 TELAH DIMENANGI OLEH PELAJAR UITM"




...dan pelajar uitm tersebut bukan lah aku.... ya... sekali lagi aku nyatakan, bukan aku... pelajar Uitm yang aku maksudkan adalah pelajar tahun akhir jurusan Seni Lukis dan Seni Reka Uitm Shah Alam, Siti Nazira Abdul Rahman yang telah memenangi hadiah utama pertandingan mereka logo Tahun Melawat Terengganu 2013... dan hadiah yang telah dimenangi memang lumayan iaitu RM 10,000! fuyooo....


Berikut merupakan design logo oleh Siti Nazira yang diumumkan sendiri oleh Menteri Besar Terengganu:








Actually, aku pun ade mencuba nasib dalam pertandingan ni... aku hantar dua... tapi tiada rezeki kali ini... redha itu ihklas, pasrah itu menyerah.... tapi aku tak berputus asa, mungkin ada rezeki di contest yang lain.... amin....


  








p/s: usaha lif kejayaan!

25 comments:

예의 소년 said...

style lah. :D bro boleh tak kalau saya request nak tgok planting nye assignment dulu. sekadar rujukan. :D

Myvitrd said...

Insyaallah rezeki next time

::Misz sunsWeetz:: said...

kalo ko dpt le g melancong nie hehe

Zinnirah Humaira said...

impressive ! takpe..lain kali mesti ada lagi rezeki lain di mana2 :)

heart said...

rlesk bro.. ko dah cuba yg terbaek.. lps ni mesti ade contest lain punya.. don't worry la.. :D

mr.F said...

@예의 소년tq :) sorry, planting punya kerja tiada dlm simpanan... puas dah cari... sorry :(

mr.F said...

@MyvitrdinsyaAllah.... aminnnnn :D

mr.F said...

@::Misz sunsWeetz:: eh xnk melancong... ade plan lain actually :D

mr.F said...

@Zinnirah HumairaInsyaAllah.... semoga masin mulut awak :)

Mohd Khairi Khadzir said...

org klau ade bakat, buat ape pun nctik! :) xmenang xpe yg pnting effort tu.. HOHO keep it up! :P

Ernie Widhyharti said...

wah, 10k! next time maybe it's yours :)

Mah@mahu said...

Boleh tahan gak design kau bro.. tap idesign budak perempuan tu lagi menyerlah dari segi warna kot...

Ken Wooi said...

memang creative.. you pun ada potential.. mungkin warna yang pemenang guna lebih "happy" :)

Beckhrooy said...

takpe, cuba lagi lain kali, yg penting pengalaman ada

Anonymous said...

asal kaler dia tnjuk nampak lain dengan kaler logo mb pegang.CANTIK LOGO YG BJAYA;;;apapun logo bro pun nice..truskn usaha bro..

Mohammad Majduddin said...

jom lawat blog aku untuk tahu cara buat duit online cepat dan mudah... =)

mr.F said...

@Mohd Khairi Khadziryeay... thanks kery!

mr.F said...

@Ernie Widhyhartiaminnnnnnn :)

mr.F said...

@Mah@mahutq.... mybe kot... :D

mr.F said...

@Ken Wooiade terfikir juga sebab warna... tapi susah nak jumpa penyu oren :D

mr.F said...

@Beckhrooyyup! agreed :D

mr.F said...

@Anonymousmybe ade amendment kot utk kurangkan penggunaan colour... tq :)

Zul Fattah said...

xpe bro.. cuba lain kali.. smart jugak logo tu. memang patut r menang

Anonymous said...

pemenang 2 kwn aku...:D sebenaqnya logo tu lari kaler dr yg asal.aku tengok dia punya lain kaler ,penyu tu kaler coklat sbenaqnya bukan oren mcm dalam gambo ni.so kaler da lari bukan warna pudar camni bila dipaparkan kat site and surat kbr.suma kaler dalam logo dia da lari warna asal and menampakkan logo yang terpampang kat akhbar ni xdak seri plak,logo asal kaler dia lain bukan kaler oren..logo bro pun nice cuma perlu improve lg...yang aku tau dr ape dia cter kat aku dia wat logo ni dalam keadaan terkejar2 sbb dalam masa yang sm hari yg sm dia kena bgegas balik shah alam jugak.aku bangga dengan dia sebab dia banyak menang logo,dri logo kolej uitm ,logo kat fb,logo kat website,ada jugak xmenang tapi dia cakap kat aku dia xkejr menang tapi dia kejr pendapat orang nak kritik karya dia supaya dia lbh improve and tahu kelemahan dia.

kitakongsi said...

memang patutlah dia menang, memang menarik sungguh logo tu,, 10k apalagi cukup buat makan dah malah kalau nak kawin pun dah boleh dah tu

ShareThis