Pages

V.I.P BLOG KU

Monday, December 19, 2011

PERANG FACEBOOK ANTARA ADLIN AMAN RAMLI DAN CHEF WAN!

Assalammualaium readers dan salam 1dunia....



"Bile emosi dan ego menguasai, 
macam-macam akan terjadi"




Selepas tersingkir pada Maharaja Lawak Mega Minggu yang ke-8, Adlin telah menyatakan rasa tidak puas hatinya dan perang di facebook kepada salah seorang juri yang sangat JERNIH komennya, Chef Wan...bila baca status facebook mereka ni...rasa macam kelakar pulak perangai orang dewasa ni....I mean orang berusia...tapi, inilah hasil bila hati tidak puas dan diterjemahkan dalam bentuk luahan yang boleh semua orang baca...Nowm semua orang boleh tahu perangai sebenar masing-masing...aku tak sebelah mana-mana pihak, aku just wanna have fun bila tengok MLM, bukannya emo-emo macam ni...tapi bila emon-emo macam ni, boleh tahan kelakar jugak...




Don't judge a book by it's cover, Don't judge a man by his cloth...but you can judge them by their facebook status...LOL!



Berikut merupakan print screen status FB mereka berdua....any komen guys?














credit to Beautifulnara




p/s: go OSBON dan SAEHU!

13 comments:

eszyamin said...

malas nak baca org2 tua membebel..ramai lg yg masih buta kayu..ni sume propa astro nk tarik penonton...buat2 dorg bergadoh la bagai..ergghh...astro mmg sucks dr zaman AF smpai skrg..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

panjang benor kalah budak bergaduh..

Scarlett O'Hara said...

Bila emosi menguasai fikiran... tulah jadinya...

Anonymous said...

lerrr dah keluar tu dah la... tak puas ati la plakk...

Zul Fattah said...

lol... benda cam ni pun nak gaduh... sabor je la..

sabree hussin said...

ala.. macam2 la diorang

mrhuckle said...

bodoh la diorang

mrhuckle said...

diorang bodoh!

Zul Fattah said...

haha... buat malu je..

Anonymous said...

adilin ni mmg tak kelakar pun.dulu jadi juri kt af pun bajet bgus..skrg org judge pasal dia nak sentap bagai.puih!

ajiroh said...

adlin mmg tak layak nak masuk rancangan mcm ni. bila da terkeluar nak bising plak. mcm ape yg dia buat tu dah best.

Anonymous said...

adlin bknnye pelawak pun,cmne blh sesat msuk MLM pun xtau laa..kalo stkt 1 episod je lwak then trus self-proclaimed diri dye wt lwak org gelak bek x pyh laa...bengong pnye org..KO X LAWAK LAA ADLIN!!!!!

Anonymous said...

memang adlin x kelakar pun.. dia pilih juri bkn latarbelakang lawak nak tgk tahap penerimaan lawak senior tu. apa pnya bangang.. dulu kritik org bkn main. skrang trima la pdhnya..

ShareThis