V.I.P BLOG KU

Tuesday, December 13, 2011

SIAPA TENGKU SOPHIA?

Assalammualaikum readers dan salam 1dunia...


Heboh sana-sini orang duk cerita pasal Tengku Sophia....Aku maybe baru tahu kot sebab timeline twitter aku penuh pasal cerita Tengku Sophia...orang kata, si Tengku Sophea ni menghina Islam dengan beraninya di twitter...nauzubillah....siaplah orang disebalik nama Tengku Sophia ni...aku pasti ada dalang disebalik semua ni...


Aku malas nak print screen segala caci maki dia....bagi aku, lagi kita layan, makin menjadi-jadi si Tengku Sophia ni...biasalah...attention seeker...bak kata Imam Muda Ashraf:






Ada mulut jaga, ada hati juga perlu dijaga....kerana pulut santan binasa...kerana mulut badan merana....



p/s: pemecah ummah betul dia ni....

6 comments:

laskar pelangi said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

betul tu.tak yah nak tayang kesalahan orang..sama2 sedar sendiri..bukannya menjatuhkan seagama..

Dba Dealova said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

setuju sangat.x payah layan sangat si tengku sophia ni.dia macam nak cari publisiti untuk tarik perhatian jer.kalau orang tak layan rasanya lama-lama dia senyap sendiri kot coz tak de orang nak respon kat dia...haha

dayanadarmawi said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yeah agree 100% :)

haya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

assalamu'alaikum. sy mnta izin share this link kt kak wardina's fb blh?

mr.F said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@haya boleh, silakan :)

sweetlittledandelion said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

asmkum, nk jelaskan kat sni ttg sesuatu..
tengku sophia x pnh wjud..
account twitter / fb tu hnyalah brtjuan utk myamar mnjadi org lain..
photo2 yg di gunakan adlh hak milik gadis dr bandung yg brnama carella… yg skrg ni tlh pun brtudung…

ni pnjelasan carella ttg isu ni
http://www.youtube.com/watch?v=NMcJTN6IGcQ

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...