Pages

V.I.P BLOG KU

Thursday, December 8, 2011

TERKINI! UITM SHAH ALAM BANJIR!

Asssalammualaikum readers dan salam 1dunia....


"UITM SHAH ALAM BANJIR"


Siapa kata uitm Shah Alam tak akan banjir? Ni buktinya...akibat hujab lebat yang tidak berhenti dari pagi tadi, keadaan di pintu masuk belakang Uitm Shah Alam (berdekatan seksyen 7) ditenggelami air....








Lokasi: UIC, berdekatan kafe Uitm Shah Alam....




Lokasi : Depan Pusat Kesihatan UiTM



credit to Daya Soo Young

13 comments:

Kancilbiru said...

perghhhh sudah dijangka..sib baik la KB dok menara...hehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

adik akak pun study jugak kat sana.. amik master enggeniering.. nanti akak nak soal siasat dia hehe

laskar pelangi said...

LOL!! tak sangka uitm banjir gk

Atia Adina said...

fuh....dasyat...sian empunya kereta...sib baik duk kat menara...tempat tinggi...Insyaallah selamat ...

mary ann ;) said...

parah nie

sarah mohamad said...

Baru je lalu semalam elok lagi. baru je hujan pagi tadi dah banjir gini uwuwuuuwww

Anonymous said...

bnjir ni brlaku sbb projek tebatan bnjir tu x siap lg..mmg problem la kalu hujan lebat,cnfirm air naik sbb air kluar slow...

Mohd Khairi Khadzir said...

nasib baik FSPU kt ats bukit (^__^)

afiek jibriel said...

pagi td aku pergi kelas xda pon...gila terok banjir mcm ni

dej@vu said...

patut la aku nak balik kelas tengahari tadi pok guard tutup jalan berdekatan dataran cendekia menuju ke gate seksyen 7...ingatkan tanah kat runtuh lagi..

Hazmi Anas said...

uitm pun banjir jugak..
mmg betul2 lebat la tu hujan

Daya SooYoung said...

kami, bdk FPP ade organizes some talk hari ni. abes kete participants, Head WIEF-UiTM, speaker, dgn committee . and ade kete yg xboleh hidup. dugaan betul hari ni.

hariz said...

teruk giler..

ShareThis