Pages

V.I.P BLOG KU

Thursday, January 13, 2011

BARU DAPAT BUFFERED EARNINGS BARU SETELAH 2 MINGGU DI TAHUN BARU !



Syukur alhamdulillah. Rezeki tahun baru, lame jugak la tunggu nak dapat BE baru untuk tahun baru. At last, Nuffnang dengan baik hatinya bagi jugak BE baru, Buena Vista The Green Hornet LR (rajin-rajin klik la ye kalau terserempak dengan iklan-iklan di blog ni...tengs =)....gembira la jugak kan...Earnings aku pun dah lebih dari cash out punye limit, cume malas nak keluarkan sebab aku tahu, kalau aku keluarkan, confirm habis dalam sekelip mate. So, biar je la peram dalam akaun Nuffnang je...hahaha..





Terime kasih daun keladi, 
lain kali bagi la BE lagi.


p/s:syukur di atas segala limpah kurniaNya....

7 comments:

zaty luvlianncezzz said...

wahhhhh..

bgos la

:)

nisa fadzil said...

woo acuk la pas ni dapat BE..congrate

odey said...

weee! tahniah! hehehe

tHeEvILvIRyUsz said...

bagus2x..aq xpernah nk dpt pon BE...

HAZWAN17 said...

peh best tu

mia said...

huwaa..tahniah ya..ehehe..saya xpenah dpt BE lagi..wuwuwu

Myra Ayreen said...

http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

Chakk Chakk ... laga laga pp dulu .. me datang Menjenguk .. sambil bace bace Entry yang very the buggy and buzz nih .. hehehe ..

hit me back okey dear ..

NotaGedik : nak jugak .. T.T

ShareThis