Pages

V.I.P BLOG KU

Saturday, January 1, 2011

FEEL FREE TO FLY CONTEST: UNDIAN TOP 50 BERMULA !



Perhatian kepada semua readers, undian untuk TOP 50 FEEL FREE TO FLY CONTEST akan dibuka pada hari Ahad (2 Januari 2011) selepas jam 12 tengah malam ini. Bagi peserta yang terpilih, bersiaplah untuk gerak gempur dan sebatalion pengundi untuk memastikan tempat anda di TOP 20. Lakukanlah sehabis baik semoga anda tidak menyesal dikemudian hari....kekekeh...Poll akan diletakkan dibahagian bawah blog ini. 


Undian TOP 50 akan berlangsung selama tujuh hari sehingga hari Sabtu, 8 Januari 2011 tepat jam 11.59 mlm. Setiap pengunjung hanya dibenarkan untuk mengundi satu gambar sahaja. Harap maklum.



Selamat mengundi! Buatlah pilihan yang bijak ;D

.

7 comments:

eddy syrol said...

alamak..ada undian ek? kalah la haku..baru start blogging..hehhehe

B.E.L.L.A said...

x npk pon poll nye??

mr.F said...

@B.E.L.L.A : mmg la, baru pukul brape ni...=)

B.E.L.L.A said...

hahahaha..sori..bella over excited lah..hik3..x pasan belom kul 12..hee~

Kembang Perawan 3288 said...

mana poll nye. dah kil 12am lebih ni.nk tdor esok keja

Amie Eisya Pqa said...

kalau nak mengundi ni kena daftar kat SPRM ke.? hihi. tak sabau pulak nak tlg undi. wee~

Anonymous said...

7 hari seh..memang kaw2 la trafic kaw naek..mcm siot je.kalah bpm pny undi

ShareThis