Pages

V.I.P BLOG KU

Wednesday, May 18, 2011

HAPPY BIRTHDAY MY BLOG! FOREVER FEEL FREE TO FLY !



As salam readers...akhirnya...genap setahun aku berblogging...banyak pengalaman yang aku timba bila berblogging ni...nak cerite mesti tak habis...mesti penat korang nak scroll gune tangan kanan sambil menongkat dagu dengan tangan kiri...betul tak?

Okeh, untuk rangkuman setahun aku berblogging, aku akan buat nanti...banyak kerje nak kene list..Mase pulak tak mengizinkan sebab busy dengan kelas memasakmemandu...So, it's takes time...tunggu je la ye ...Now, ape yang aku boleh kongsi adelah evolusi design header blog aku...Meh tengok meh...



First =)

Second =))

Third =)))

So, pada mereka yang tak jemu-jemu singgah blog ni, terime kasih banyak-banyak...semoga korang semue terhibur dan terus memberikan sokongan dan dokongan terhadap blog ni...yihaaa!


p/s: hope for the best! yeah!

9 comments:

fiza said...

Happy 1st anniversary to your blog ☺☺☺

Jom baca: IKLAN di Blog...Teguran buat BLOGGER

Ms sunsWeetz said...

hapy 1st anivesarry....^^

mr.F said...

@fiza
tq fiza =)

CutieIntan said...

HAPPY ANNIVERSARY TO BLOG...cantik header

mr.F said...

@Ms sunsWeetz tqvm =)

mr.F said...

@CutieIntan hehehe...biase2 je...anyway...tq for the wish =)

faraziela yahya said...

congratsss. happy anniversary! aku suka part belon belon tu. haha

Rozuan Ismail said...

happy birthday to your blog =)

Kembang Perawan 3288 said...

potong kek cpt.

ShareThis