V.I.P BLOG KU

Tuesday, May 31, 2011

JALAN CARI MAKAN-MAKAN: KILLINEY, SHAH ALAM


As salam readers...bertemu kembali dalm segmen JALAN CARI MAKAN-MAKAN. So, kali ni aku pergi menternak lemak lagi dengan kawan aku....So, tempat makan yang aku pilih adelah KILLINEY, Seksyen 13, Shah Alam...ala, yang dekat dengan Naza punye residential tu, kedai ni pun dekat dengan Tutti Fruitti...kalau korang nak tahu ktne, leh cari kat google maps ye....




Okeh, KILLINEY ni sebenarnya di recommend oleh kawan aku, Alip dan Fifi....dorang pun ade blog makan-makan ni...cer korang klik SINI....ha, so, aku ingatkan KILLINEY ni macam steak house ke pe...rupe-rupenye, ala-ala kopitiam...So, makanan die boleh tahan la jugak....Tapi air die, pergh! memang terbaik!


Chicken Chop Killiney...boleh tahan lah, tapi aku lebih prefer MURNI punye lah

Side dish- kerabu ape tah...lupe...yang ni saje menggatal order...boleh tahan sedap la, tapi lagi sedap kalau makan dengan nasi putih....perghhh....tapi pedas sangat ni....
Peach Sorbet! yang ni memang aku recommend lah kat korang! Terbaik!!!!



Overall, makanan die ok, harge pun ok gak...ni rate aku pasal KILLINEY ni...


  • MAKANAN: ****
  • DECORATION:*****
  • SERVICE:*****
  • HARGA:***

Ok, korang kalau nak tukar selera ala-ala kopitiam, leh pegi ni, dijamin halal....


p/s: commercial area kat area seksyen 13 memang cantik!

9 comments:

Syuk Ry said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mmg melele i liur ak tgok mkn ni.. :D
film review : KungFu Panda 2

mr.F said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Syuk Ry memang pun...hahaha

aiman said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

laparrrrrrrr...

Ms. Sugar Sugar said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

range price dia falihinnnnn berapa ?

~~nAzIrAh aShAr~~ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ni yg trase nj nk g niwh..da bosan asek mkn kt area seksyen 2 ngn 7 je..hek3

sarah mohamad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

peh! menelan air liur ni. ni dekat shah alam seksyen berapa ya?

mr.F said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Ms. Sugar Sugar yg kerabu tu rm4.++
yg chicken chop tu rm9.++, air rm5.++...reasonable la

mr.F said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@~~nAzIrAh aShAr~~ tu pun kau tak pernah nk ajak aku mkn kn

mr.F said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@sarah mohamad seksyen 13

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...