Pages

V.I.P BLOG KU

Friday, May 20, 2011

KENAPA NUFFNANG?


F.A.Q : BERAPA BANYAK BLOG YANG MENGGUNAKAN NUFFNANG SEBAGAI MEDIUM PENGIKLANAN?


Jawapannya adalah mudah iaitu sebanyak 180,000 blog dan yang paling penting, kesemua iklan dilihat oleh 8 Juta pengunjung setiap hari. Jadi, pada sesiapa yang masih menunggu BE daripada Nuffnang, jawapan yang paling relevan kenapa BE or Buffered Earnings tak sangkut dekat blog korang adalah kerana, blog korang perlu bersaing dengan 179,999 blog lain untuk dipilih oleh pengiklan setelah diproposed oleh Nuffnang. Taddaa...segalanya sudah terjawab...Bagi yang tak dapat BE, berdoalah semoga korang dimurahkan rezeki...


Bagi pengunjung blog ini, jangan ingat korang tak dapat duit bile klik iklan, sebenarnya korang pun boleh dapat duit jugak, kalau nak tahu, boleh klik sini...GRAPEVINE....kalau nak terus dapat, time korang singgah blog ni...ade keluar iklan yang macam ni,




Klik je share via facebook, or twitter...n then, korang isi la email korang dekat dalam space yang telah disediakan...lepas tu, ikut je few step...dan yang paling best, bile korang share iklan tu dekat facebook or twitter, and ade orang klik iklan yang korang share tu, korang akan dapar RM0.20 setiap klik...easy money kan...so, sekarang, blogger dapat duit, readers pun dapat duit...win win situation...thanks again Nuffnang and the great Thara Sophian yang tak jemu-jemu balas ticket bloggers...okbai...~


Eh kejap, kalau korg singgah blog ni, terjumpe iklan IKEA or CASTROL...jgn segan-segan klik ye...tengs~

p/s: ish ish ish.....

5 comments:

Rozuan Ismail said...

ada yang dapat RM50 hasil grpaevine.memang berbaloi =)

hana said...

erm..
persaingan yg teramat sengit..
hahaha

sarah mohamad said...

maknanya kalau keluar iklan tu baru lah kita boleh isi kan.

mr.F said...

@sarah mohamad yup

mr.F said...

@Rozuan Ismail kalau die link dgn akaun nuffnang kan best...

ShareThis