Pages

V.I.P BLOG KU

Friday, November 11, 2011

MINTA TOLONG VOTE BOLEH?

Assalamualaikum readers dan salam 1dunia...


Kali ni, aku saje-saje try contest LIKE-LIKE gambar kat Facebook...even aku tahu susah la nak menang sebab aku bukan nye artis, bukan nye model, bukan orang femes pun orang nak LIKE pic aku kan...(rendah diri -____-)


So, aku perlu lah minta jasa baik korang semua untuk LIKE gambar aku tu...itupun kalau sudi :) Tapi sudi-sudikanlah. Cara-caranya mudah:


1. Like fanpage Facebook Ministry of Moment : http://www.facebook.com/ministryofmoment


3. dan klik LIKE :)

ni lah gambar aku tu:


Title: Keep in Touch with Nature
Location: Pulau Manukan, Sabah 





Gambar ni time aku pergi holiday dengan coursemates dan lecturers dekat Sabah pada tahun 2010...memang terbaik kat sini....Sape-sape yang bercadang nak pergi holiday, Sabah adelah salah satu tempat yang harus dilawati!


p/s: Terima kasih korang sebab tolong LIKE :)

7 comments:

Sheeq ♂ ♀ said...

voted^^

jeragang said...

molek tempat tu... mari gi ramai2

limah anwar said...

hahaha..ter betulan...saya pun join..dah like ur pic siang td..rasanya semalam kot baru follow blog awk..haha..nyway gudluck:)

♛Kay Wern said...

Hey, may i know what software did you use for ur photos editing?

mr.F said...

@Sheeq ♂ ♀tq :)

mr.F said...

@limah anwarjodoh kot!

mr.F said...

@♛Kay Wernadobe photoshop cs3 :)

ShareThis