Pages

V.I.P BLOG KU

Monday, July 11, 2011

I WIN A ROOM MAKE OVER WORTH RM5000.00 ! I LOVE NUFFNANG! I LOVE NIPPON PAINT!



As salam dan salam 1dunia...syukur alhamdulillah...kalau dah rezeki, memang tak ke mana...Allah turunkan hujan untuk hadirkan pelangi untuk aku sekali lagi....Alhamdulillah...selepas kecewa dengan kekalahan di Floria 2011 Putrajaya bagi taman universiti, rupenye ade hikmah disebaliknya...Pelangi yang hadir memang bewarna-warni seceria Nippon Paint...bukak-bukak email...ade email dari Nuffnang.... :)



Klik untuk melihat dengan mata kasar yang lebih jelas.....

Alhamdulillah...aku menang HADIAH UTAMA bagi pertandingan "I LIKE NIPPON PAINT" yang merupakan ubah suai bilik yang bernilai RM5000.00! Alhamdulillah...rezeki dimurahkan dan doa dimakbulkan......sebelum aku bebel lagi panjang, jom kite ushar entry yang membawa kemenangan yang penuh bermakna. Klik je gambar di bawah ni:




Aku rase macam dejavu pun ade gak, sebab aku memang pernah merasai perkara ni tahun lepas...Aku masuk 2 pertandingan anjuran Nuffnang, satu MY MAGICAL JOURNEY TO NARNIA dan lagi satu A STORY ABOUT UNBELIVEABLE CELCOM BLACKBERRY...result untuk MY MAGICAL JOURNEY TO NARNIA keluar dulu dan aku sedih yang aku tak menang handphone Xperia yang bernilai RM2000 mase tuh...tapi, takdir Allah, result A STORY ABOUT UNBELIVEABLE CELCOM BLACKBERRY, aku menang hadiah utama yang merupakan BlackBerry Torch 9800 yang aku still pakai sekarang (tak pernah jatuh ok, siap bawak tidur lagi...punye la sayang kan....) Merasa la jugak kan pakai smart phone, nak tunggu duit sendiri....harammmm....


Dan perkara ni terjadi sekali lagi tahun ni...aku masuk 2 pertandingan anjuran Nuffnang, satu TRANSFORMERS : OUR WORLD, THEIR WAR dan lagi satu I LIKE NIPPON PAINT...result TRANSFORMERS : OUR WORLD, THEIR WAR keluar dulu, dan aku redha sebab tak menang hadiah utama yang merupakan LCD TV 3D yng bernilai RM4999.00..dan sekali lagi, Alhamdulillah, rezeki Allah, result I LIKE NIPPON PAINT yang keluar hari ni, aku menang hadiah hadiah utama yang merupakan ubah suai bilik yang bernilai RM 5000.00...boleh la aku make over rumah baru kat Mou (muar) nanti...hehehe


Kesimpulannya di sini, jangan cepat putus asa, cuba selagi boleh...insyaAllah rezeki Allah ada di mana-mana...diksempatan ini, aku nak ucapkan terima kasih yang tak terhingga kepada penganjur, Nuffnang dan juga Nippon Paint, yang telah memilih entry aku sebagai yang terbaik untuk memenangi hadiah utama...hope, Nippon Paint boleh make over ruamh aku cantik-cantik macam dalam TV tu ye :) Hope lepas ni, ade rezeki untuk aku lagi..insyaAllah...amin...


p/s: alhamdulilahh.....


22 comments:

hariz said...

wah...cool giler..tahniah bro!

Mohd Khairi Khadzir said...

wow...!!! very2 congrats falihin..tumpang bangge jap .. aku xrajin join contest2 nuffnang.. uhuhuhu...

Anonymous said...

tahniahhhhhhhh ;))

-naf

Kalamhati said...

tahniah bro!memang terbaekkk..selayaknya menang..=)

Tyratyra said...

Tahniah !! :D



Nak tiket wayang PERCUMA ?
Klik Sini !

GEREK ITU ALIA... said...

WOW!!! congrats....best..you deserve to win the contest! cayalah!

mr.F said...

@hariz tq hariz cool :)

mr.F said...

@Mohd Khairi Khadzir tq kery...kau kene join nuffnang punye contest sekali...mesti lagi best..ooooooo

mr.F said...

@Anonymous tengs naffy!

mr.F said...

@Kalamhatitq kalamhati, alhamdulillah rezeki... :)

mr.F said...

@Tyratyratq tyra :))

mr.F said...

@GEREK ITU ALIA...tq cik gerek :P

Mohd Khairi Khadzir said...

haha/..insyaallah ..aku try..hahaha tp mcm mane nk tau cpsl contest dr nuffnag?kne check email sntiasa?

mr.F said...

@Mohd Khairi Khadziryup, cek email n cek nuffnang punye web sekali :)

saiazuan said...

congrats bro!!

dah baca komik atwr #4?
http://eleventx.blogspot.com/2011/07/atwr-comic-4-budak-budak.html

Mah@mahu said...

Sedih sgt tak pernah menang lagsung contest kat nuffnang takat dapat tiket free jer lah waaaaaaaaaaa... yg ni pun tak dpt sedih nyer...

mama shifa said...

tahniah
mama tgh tgu keputusan nippon yg kat fb to rasanya tak menang grand prize kot..saguhati pon jadilah

iMBobo said...

tahniah! memang gempak rr...

mr.F said...

@saiazuan tq bro :)

mr.F said...

@Mah@mahuxpe, jg putus asa ye!

mr.F said...

@mama shifagud luck mama!

mr.F said...

@iMBobotengs dude!

ShareThis