Pages

V.I.P BLOG KU

Monday, July 18, 2011

JALAN CARI MAKAN-MAKAN : TUTTI FRUITTI, SEKSYEN 7, SHAH ALAM !




As salam readers dan salam 1dunia...malam tadi, lepas makan malam, aku dengan kawan aku pergilah jalan kaki ke Tutti Fruitti yang baru dibuka hari Sabtu lepas di komersial area baru (belakang Jakel). Alah, seberang jalan je pun dari rumah aku....eksesais sikit....tengok-tengok, mak aihhhh, ramainye orang beratur, sampai keluar premis....Tutti Fruitt bagi free ke ape? Hahahha, kalau free, memang bankrupt la Naza... =,= !


Rupe-rupenye ade promosi 50% la! Gile la...peluang terbaik untuk mencube sebab aku bace kat blog orang lain, yougurt Tutti Fruitti ni mahal...aku pun try la dengan kawan-kawan aku yang lain....Nak feeling-feeling diet...padahal dah makan nasi tadi @.@ !



Perghhhh lelehhhh kot....aku amek yogurt original dgn strawberry, +strawberry + kiwi + longan + strawberry sauce...yang lain aku tak nak amek sebab takut lebih berat , bile lebih berat, akan lebih mahal sebab harge die, 100g=RM5.30 if tak silap....

Kasi zoom sikit, bagi clear.....

Kau tengok harge asal....RM15.90! Nasib la 50%, bayar half je...hahhahaha...kalau ikut harge asal, memang tak lah aku nak beli....rase tak berbaloi...boleh ke? hahahha....Ni pun sekadar mencube...aku pergi pun dah 10.30 malam....

Okeh, Jimmy Neutron dan kekasih lamenye, Hidayati....gile la, lame gile tak jumpe Hidayati...die ni dulu same belajar dengan aku time diploma....sekarang dah kerje...dan ape yang aku perasan, die dah kurus sikit...kurus bahagian rambut...

3 Dara pingitan: Inaz, Shinbei dan Ani Cha....posing gigit sudu....

Ha, yang ni kembar aku...berselera sungguh nampaknye die....!

Overall ok la, sedap gak frozen yogurt ni...disamping boleh mengempiskan perut, die jugak boleh mengempiskan dompet korang...nak try? cube la.... :)

  • MAKANAN: ****
  • DECORATION:*****
  • SERVICE:*****
  • HARGA:**

Dan bagi sesiape yang ingin mendapatkan berat badan yang ideal, ape kate korang try klik banner bawah ni:

make an animation


p/s: Aku rase promotion 50% tu sampai semalam je...kalau korang nak ushar ade lagi ke tak 50% tu, try je pergi...mane tahu ade rezeki kan....

11 comments:

eddy syrol said...

siyess aku nak benda ni..adehh

jom terjah


FB:WAJAH BARU

sarah mohamad said...

ada lagi tak promotion dia? tak tahu pun dekat seksyen 7 pun ada tutti frutti kalau tahu dah laaaamaaa gi hehe

Sarah Saa'din said...
This comment has been removed by the author.
TUNASYA said...

jimmy neutron tue orang kedah ke??

Daya said...

amboi , mkn sedap !
bile nk smbg cte cupcakes 2? :) tehee

mr.F said...

@eddy syrolkene terjah :)

mr.F said...

@sarah mohamadtak pasti...rase mcm dh hbs :(

mr.F said...

@Sarah Saa'dinkerje kat ne?

mr.F said...

@TUNASYAha'a...orang langkawi...darah putih

mr.F said...

@Dayatungguuuu....

TUNASYA said...

yeah!
saya kenal dia...
senior masa sekolah kat langkawi...
kalau x silap nama dia safiy kan?

ShareThis