Pages

V.I.P BLOG KU

Friday, July 22, 2011

JALAN CARI MAKAN-MAKAN : CARL'S JR, SUNWAY PYRAMID !



As salam readers dan salam 1dunia...okeh, makan, makan dan makan..tu je lah keje...mane tak mengembang...takpe, janji hati senang...bulan puase nanti kurus lah (boleh percaye ke? Wait n see) okeh, kali ni, aku pergi makan kat Carl's Jr. dekat Sunway Pyramid....aku pergi dengan member aku, Jimmy Neutron, Shinbei dan kembar aku, Ani Cha...


Kitorang pergi Sunway nak tengok cerite Mr. Popper's Penguis...padahal hari yang sama Harry Potter keluar...kitorang pun bukan fans Harry Potter, so, tengoklah Mr. Popper's Penguins dan ternyata pilihan bijak sebab cite tue best giler dan aku tak tidur pun sepanjang cite tu...(sape-sape yang memang selalu bace blog aku, akan tahu yang aku ni mmg suke tido kalau cite tu tak best :(...




Okeh, sebelum masuk cinema, kitorang pergilah mengalas perut...dan Jimmy Neutron mencadangkan Carl's Jr. Ni first time aku makan Carl's Jr. dan aku rase, burger die memang besar dan lagi sedap dari McD dan Burger King...terbaik! Lagi satu aku suke fries die...memang superb lah! Air? ade soft drink dan ice lemon tea....korang boleh refill sesuke hati, tak payah bayar! Minumlah sampai kembung....gagaggaga...gulp!


Aku tak ingat ape name burger ni, yang penting burger daging...memang besar dan sedap...korang kene try...

Kan, tengok pun dah meleleh air liur...besar fries ni...

Dorang ni makan ice cream McD je, sebab dorang dah siap-siap makan before pergi Sunway...so, dorg ni lah yg menyental fries aku....

Ya Allah muke aku! sunburn!!!! Si Jimmy Neutron tutup mulut sebab gigi depan die patah separuh :P


Lepas tengok Mr. Popper's, perut kitorang pun lapar balik...dan terpakselah makan lagi...demmit...selagi ade kan....hahha. So, kitorang cari yang ringan-ringan je...dan ternampaklah kiosk HOT&ROLLZ kot (betulkan aku kalau aku salah sebab aku dah lupe pasal name kiosk ni sebab sedap sangat!)...makanan ni macam apam balik tapi ade banyak jenis filling die, aku dgn shinbei pilih Pizza Rollz, Jimmy Neutron plak pilih Nuts and chocs...sedap gak bende ni....


Tengok tu, pepperoni....cheese...perghhhhhhhh

Dorang memang suke masuk dlm blog ni....jadi model makan-makan :)Yang kanan sekali tu la Ani Cha, kembar aku, die lahir hari yang same dengan hari aku lahir, emak lain, bapak lain...tarikh lahir je yg same

Overall, aku suke dengan Carl's Jr dan HotRollz ni...memang recommended lah!
  • MAKANAN: *****
  • DECORATION:*****
  • SERVICE:*****
  • HARGA:****

Dan bagi sesiape yang ingin mendapatkan berat badan yang ideal, ape kate korang try klik banner bawah ni:

make an animation


p/s: makan untuk hidup or hidup untuk makan????

10 comments:

dhiera said...

macam sedap je.. saya tak pernah makan kat carl jr lagi~ ada masa nanti, nak try la...

unieMARKS :) said...

um, makan sewaktu hidup hanya bila perlu. hehehee/

makes me hungrrrryyy noooww! rawr

mr.F said...

@dhierau should try :)

mr.F said...

@unieMARKS :)kannn....

meknie said...

carl's jr mmg superb! ritu mkn kt mid valley...burger dia boleh share 2 org~hehe

Nava.K said...

Although I have not tried before, I have heard that the burgers here are one of the best, in fact better then the rest out there.

mr.F said...

@mekniemane boleh share....hahahah, aku mkn sorg je...

mr.F said...

@Nava.Kagree with that :)

anish said...

both my fav! :D hee.

papperoni n cheese paling sedap. :D lame lah tak makan hotnroll ni ^^

blAck hEart said...

urmm...carl's jr..byk kngn k0wt..haha...beger die sdap.slalu klu kne bg bley share smpai 5 owg.mybe sbab besar gaban kowt..hehe..sedap.roti die pown sdap sal aku jnis yg x mkn roti but try mkn roti die gak n sdap...try arh... =)

ShareThis