Pages

V.I.P BLOG KU

Sunday, July 24, 2011

HEADER BLOG BARU SEMPENA BULAN RAMADHAN AL-MUBARAK !




As salam readers dan salam 1dunia...Yang di atas adelah header baru blog ni sempena bulan Ramadhan...hope korang suke sebab aku pun suke :) Aku gune Adobe Photoshop CS4 dan file ini disimpan dalam format PNG (tiada background)...



Sempena bulan yang penuh mulia, bulan Ramadhan Al-Mubarak...aku ingin mengucapkan selamat menjalani ibadah berpuasa, semoga Ramadhan kali ini memberikan seribu kemanisan kepada kita semua....amin...bagi yang tak ganti puase lagi tu, cepat-cepatlah ganti ye...ade mase lagi ni :)


Nantikan juga pelbagai segmen menarik di blog ni sempena bulan Ramadhan dan jangan lupa untuk membaca siri CUPCAKES PRINCES...mane la tahu, nak berbuka dengan cupcakes ke kan =,=


p/s: puasa yang yok, pagi-pagi bukak periuk, kau buat memang kene hempok!



8 comments:

syAzAnA said...

aaaa, comel kot! eheh. cool!


#happybirthdaysyaz

Zinnirah Humaira said...

yeayyy...nak puasa dah :D

cik dot said...

alalala.. tomeyny header die. huhu ^^~

mr.F said...

@syAzAnAtq...comel mcm tuan blog kan? hahah

mr.F said...

@Zinnirah Humairayeay yeay jugak, puase dh hbs ganti ke?

mr.F said...

@cik dotlalallalala

CikJahDa'HotNCold said...

chomel dowh.. pkai serban :)

Hasnul Hakim said...

comel3..

ShareThis