Pages

V.I.P BLOG KU

Tuesday, February 22, 2011

NAK MINTAK JASA BAIK KORANG UNTUK VOTE AKU BOLEH?

As salam readers...ni aku tengah gigih buat design t shirt untuk REKATEE.COM. Hari tu aku ade hantar satu..nak tengok klik SINI. Perah punye perah idea, aku dapatlah buat lagi satu...hope korang suke design ni, dan tolong undi design aku ni ye...hehehe...jase baik korang hanya Allah yang dapat balas...


Nak tengok design kali ni? Taddaaa.....



Title: GREEN me, GREEN me not...


Description: The responsibility to keep the world GREEN is in our hand. So guys, GO GREEN!


Kalau korang suke, boleh lah undi ye =)...nanti bile korang undi, design ni akan di print and korang boleh beli tee dengan design ni secare online di REKATEE.COM...Yang nak undi, sila klik link di bawah, and then, korang just sign up dengan Facebook je...(klik icon Facebook tu) lepas tu, korang dah boleh undi...Kalau boleh, klik la 

I LOVE IT!

terime kasih lot-lot sebab mengundi ye =)

1 comment:

aNdi.Hanin::حنين نظوره said...

peta bumi kau dah mcm cross dari jauh. heheh

ShareThis