Pages

V.I.P BLOG KU

Saturday, February 26, 2011

KENAPE LAMBAT SANGAT NI NUFFNANG?


As salam readers...arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!! (sila ikut nada yang betul ye)...Ok, ni short update before aku pergi ke Melake untuk segmen Jalan Cari Makan-makan...so...korang perasan tak (atau korang memang tak akan perasan) ade contest Nuffnang yang dah lame tutup, tapi result die tak keluar-keluar lagi...


Tak perasan? Ala, yang contest Nuffnang dengan Maxis tu, yang kene buat application untuk iPad...Aku ada jugak hantar penyertaan...klik SINI kalau nak tengok la...tapi rase-rase dah lame dh tunggu...dh lebih sebulan result tak keluar-keluar...mybe Maxis pening kepale nak pilih pemenang kot...har har har...hope aku ade la rezeki lagi kan after dapat BlackBerry dari Nuffnang dan Celcom...Amin....



p/s: dah lame tak join contest Nuffnang

2 comments:

MéuzAngelo™ XXIII said...

ramai yg x alert dgn contest yg nuffnang buat.. tak rugi kalo join..

anyway, gudluck ;)

miss suju said...

har har har..^^
mgkin la kot, maxis ngah pening tuh..heeee

ShareThis