Pages

V.I.P BLOG KU

Saturday, February 19, 2011

SIAPA KATA NUFFNANG TAK BUAT KERJA? HABIS NI APE?



As salam...ni entri pendek yang ingin menyangkal dakwaan segelintir blogger yang dah sentap dengan Nuffnang lantas menukar kepada Advertorial yang lain...ade yang kate Nuffnang lambat update la, ade yang kate ramai sangat pakai Nuffnang sampai Nuffnang pun pening nak update la...Rileks la guys, kalau ade rezeki, tak ke mane...Tengok ni...


klik untuk skala beso

Atas kesabaran aku, akhirnya aku mendapat BE lagi setelah sebulan jugak la BE tak singgah blog aku nih...Syukur alhamdulillah..dan yang penting, aku tetap setia dengan Nuffnang sebab Nuffnang bagi aku Blackberry Torch 9800 kat aku dalam entri ni...har har har...tq Nuffnang...


p/s:entri beraircond...

2 comments:

Shafika Syuhada Rosli said...

yezza..never ever give up wif uncle nuff or unt nuff . errrkk.. which one ?? =p

cek chun said...

torch best tak guna

ShareThis