Pages

V.I.P BLOG KU

Friday, February 4, 2011

(GAMBAR) MENARA LANGKAWI, MERCU TANDA TERBARU PULAU LANGKAWI

Sebuah menara setinggi 135 meter dengan dua ciri istimewa, iaitu menara peninjau dan sebuah restoran, yang dianggar menelan kos lebih RM10 juta akan dibina sebagai mercu tanda baru pulau peranginan ini. Menara setinggi 135 meter yang dilengkapi restoran dan ruang meninjau bakal menjadi mercu tanda baru bagi pulau pelancongan Langkawi. Tingkat bawah ada restoran. Tingkat satu ada ruang meninjau dikelilingi dinding kaca. Projek ini bakal di rasmikan oleh bekas PM kita TUN DR MAHATHIR MOHAMAD.






p/s: tanda-tanda kiamat bila banyak pencakar langit didirikan....

9 comments:

unieMARKS :) said...

huhuuu , serious tak pernah pergi langkawi lagi . uhuuuuk .

petanda kecil kiamat makin dekat

Juliet_iRa~" said...

cantik..
tapi..
btol tu..
slh 1 tanda kan..

My Sweetie

Juliet_iRa~" said...

cantik..
tapi..
btol tu..
slh 1 tanda kan..

My Sweetie

shah_xkisah said...

menara langkawi???belum lagi la..xde name lagi menara 2..

shah_xkisah said...

menara langkawi???belum lagi la..xde name lagi menara 2..

aish♥ said...

chantek design menara 2..
tp 2 lah kan...
skng dah akhr zaman :)

anaklangkawi said...

Kalo ikut menara.. byk dah menara kat dunia ni.. yg kat langkawi tu pendek jaa..

http://langkawi-updates.blogspot.com/

Anonymous said...

mercu tanda langkawi...tak tinggi mana pun....

Anonymous said...

buruk tak cantik pun,,pendek kentok pulok tu,,kalau nak bikin menara or tower biar cantik macam kat toronto canada tu ,,tepi laut gak menara dia but tinggi bolih nampak semua sekali,,ni apa yg nampak setinggi tu sekadar nampak laut kat depan tu jelah ,,lebih baik dtg pulau2 kat terengganu tengok pantai dan laut lagi cantik pemandanganya sperti menara kat long beach redang island lgi cantik,,alang2 nak bikin tower biar tinggi nampak luas hingga sempadan thailand baru org interested nak naik,,,

ShareThis