Pages

V.I.P BLOG KU

Tuesday, February 1, 2011

BLOGGER MR.F a.k.a FALIHIN JASMI DITEMU RAMAH DI TV1!



Salam 1Malaysia...nak kongsi sikit la kegembiraan masuk TV kan..korang pernah masuk ape-ape rancangan dalam TV tak? tak kire la TV swasta mahupun kerajaan...(nak gerek masuk Astro) pernah? Mesti best kan? Teruja! Actually, aku kene interview dengan wartawan TV1 ni dah lame dah...bulan November tahun lepas...sempena Istiadat Konvokesyen Uitm kali ke-73 di Uitm Perak..boleh refer sini, sini dan sini serta sini...(berapa banyak sini daaa...)


So, video kat bawah ni adalah salinan Berita Wilayah bertarikh 28 November 2010 yang aku dapat dari RTM sendiri untuk simpanan aku dan bakal anak cucu aku nanti...Tapi, apesal aku cakap macam laju je dalam video ni? ahhahaha...malas nak cerite panjang, korang tengok lah sendiri....



video


Terime kasih yang tak terhingga buat en. ayah (Jasmi Ab Rahman) dan pn. emak (Manisah Jaib) di atas segala pengorbanan yang tidak dapat dibalas dengan wang ringgit...(priceless!) Terime kasih juga kepada ahli keluarga, along, angah, ati dan yang lain-lain yang telah banyak membantu dari segi fizikal dan mental...Terime kasih juga buat semua pensyarah terutamanya pensyarah Jabatan Senibina Landskap Uitm Perak (korang jangan ingat kos landskap ni kos tanam-tanam pokok je...kalau nak tahu langit tinggi rendah, try la masuk kos ni...jumpe deangan pensyarah-pensyarah ni, baru korang tahu betapa sukarnya kos ni..) dan rakan-rakan seperjuangan sekalian, Anep, Zaedi, Fahim, Alep dan lain-lain lagi...


Semoga kejayaan pada hari ini akan menjadi batu loncatan untuk masa depan yang lebih gemilang!  Semoga berjaya di dunia, berjaya di akhirat kelak! Amin....



p/s: kepada golongan yg memandang rendah terhadap orang lain, teruskanlah....selagi anda bahagia...

10 comments:

Kembang Perawan 3288 said...

perh... tahniah.BTW x tgok pon lg vdeo tu. internet lmbabbbbb~ gile.

Lulu Amira said...

kejap pon jadik la kn..??hihi
jnji ade..

hairie said...

falihin! congrate! akhirnya wakil dr JSLP masuk tv..gile bangge.best la! buat yg trbaik pas ni taw...buktikan yg landscape ni x sush..hoho... (pndai je aku ckp)

ezral ghazali said...

wah femes seh kawan aku ni...

ezral ghazali said...

Jap2...anugerah naib canselor?...OMG, gile gempak!

mr.F said...

@Kembang Perawan 3288: tq..hehehe..nt line dh ok tgok laye ...

mr.F said...

@Lulu Amira: janji ade kan? hahah

mr.F said...

@hairie: kery, JSLP boleh punye yaeh!

mr.F said...

@ezral ghazali: ala biase2 je...=)

Zul Fattah said...

bapak r.. ko dapat anugerah naib canselor? terbaik r.. Tahniah doe

ShareThis