Pages

V.I.P BLOG KU

Tuesday, December 7, 2010

SAYA MASUK UTUSAN MALAYSIA !

credit to Utusan Online


Syukur, alhamdulillah....Baru perasan masuk paper lagi, kali ni Utusan Malaysia pulak. Sebab dah terlepas, kene lah tengok Utusan Online je. Klik sini untuk ke paparan berita penuh Utusan Online itu. A moment to remember lagi...yang tak boleh blah tajuk die lah: BERSENGKANG MATA UNTUK BERJAYA..oh memang la, sebab saye student landscape architecture, kalau tak tidur malam itu normal. Kalau tidur malam tu abnormal. hahaha...Kalau nak tahu saye buat ape sampai tak tidur malam, jom tengok kerja saye time belajar kat Uitm Perak dulu (jemput la ye klik satu -satu ) :

Diploma in Landscape Architecture 2007-2010 (PART 1)

Diploma in Landscape Architecture 2007-2010 (PART 2)

Diploma in Landscape Architecture 2007-2010 (PART 3)

Diploma in Landscape Architecture 2007-2010 (PART 4) 

Diploma in Landscape Architecture 2007-2010 (PART 5)

NEW IDEA FOR WAKAF (ECO FRIENDLY)

PRESENTATION BOARD YANG CAM BEST!


p/s: untuk yang part 6 nyer, nanti akan diupload kemudian, sebab yg ni special sikit teehee...

 

 

7 comments:

fiDooo said...

pelajar mantap ini ! gud3x... tahniah!

mr.F said...

teehee ;) thanks fidooo

muhamadzaedi said...

ko mane pnah x tidur malam lihin?

mr.F said...

pernah...x tdo sebab online

nadiah said...

fuyoo bestnya awak..
mmg the best tau!!
tahniah..

♥NuR SyAFiQah♥ said...

wah...congrats

fideila said...

giler ahh..haha..xjadi giler ke?? boleh bagi tips?? hehe

* saya macam kenal 1st commentor tu..hoho

ShareThis