Pages

V.I.P BLOG KU

Sunday, December 5, 2010

GOOD FOOD FOR GOOD LIFE

Hye, readers..aku tertarik dgn iklan Nuffnang yang dianjurkan oleh Nestle ni..



So, aku try la klik. Rupenye ade survey pasal attitude kite terhadap tahap kesihatan kite. So, dengan penuh jujur dan ikhlas, aku try jawab semue soalan. Dalam 15 soalan semuenye. Bagi yang berminat nk try, boleh klik iklan kempen seperti yg diatas time iklan ni keluar dekat blog ni and hope korg dapat join survey ni. Sila jawab secara jujur ye! Tak baik tipu! Munafik! ahahaha...

Korg boleh jugak klik GOOD FOOD FOR GOOD LIFE untuk pergi ke Page Facebook dan bolehlah menjawab survey ni untuk mengetahui attitude sebenar korg terhadap tahap kesihatan korg. So, ni lah result aku, THE HOPEFUL : ANDA SERAHKAN KESIHATAN ANDA KEPADA TAKDIR..ye memang aku serahkan kepada takdir sebab manusia hanya mampu merancang, Tuhan yang menentukan...hehehe (sedapkan hati )



Dekat Page Facebook GOOD FOOD FOR GOOD LIFE ade jugak contest Snap15 & win. Korg hanya perlu mengambil 15 produk Nestle yg ade kat rumah korg secare kreatif dan upload, dan korg berpeluang mendapatkan hadiah-hadiah yg menarik!



Selamat mencube!!!



p/s: saya nak diet sekarang!


.

1 comment:

ken said...

so many contests these day :)

ShareThis