Pages

V.I.P BLOG KU

Tuesday, December 21, 2010

AKU DAPAT BLACKBERRY TORCH 9800 DARI CELCOM & NUFFNANG



Syukur alhamdulillah, percubaan pertama aku dalam contest yang dianjurkan Nuffnang akhirnya membuahkan hasil...tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia? Hang Tuah je ade..hahaha...Ok..back to the story, bagi sesiape yang tertinggal untuk menyaksikan entri aku yang telah berjaya menambat hati , jantung dan jiwa Celcom dan Nuffnang ni, sila klik gambar di bawah untuk ke entri tersebut.




Pada hari isnin yang lepas, aku telah ditemani oleh sahabat baik ku, Alif Haikal, telah pergi ke office Nuffnang dgn menaiki kereta barunya..hahaha. Excited dapat masuk office Nuffnang ni. Condition utk bekerja dalam office tu memang cam best ! Then, bile sorang amoy ni dtg bagi aku BB Torch tu, aku speechless..

Gembira tak terkate la bila dapat handphone yang menjadi idaman ramai umat manusie ni...teehee ;D...baru rancang nak beli handphone baru gune duit JPA...last-last, rezeki murah, dapat BB Torch sebijik...bagi yang mempertikaikan kemenangan aku, ade aku kesah?hahaha...rezeki masing-masing bro...(nampak yang mempertikaikan tu lelaki...hahaha)...




Walaupun earnings aku dalam Nuffnang tak seberape, at least aku bersyukur dapat BB Torch ni...kire beruntung la kan? keh keh keh...Aku akan guna BB Torch ni sebaik mungkin dan tak akan jual seperti Hamzah Ian.Lepas ni, boleh la update blog gune BB Torch ni je ;D ...Hope dpt  menang byk lagi contest dari Nuffnang ni..berbaloi-baloi....insya Allah...amin~


Thanks Nuffnang, thanks Celcom



p/s: what u give, u get back ;D

.

18 comments:

Anisa Hang Tuah said...

tahniah!!
(:

manggosteen said...

pergh..best gile..tahniah!

starsream aisyah said...

waaaa..tahniah ;)

Qi Wen 绮文 said...

Congratulations! =)

mr.F said...

tengs sume...;D

yeeing said...

Omg awesome !!

MéuzAngelo™ XXIII said...

bapak best..!

Adelin A said...

Wahhhhhhhhhhhhhhhh bertuah gilaaa :D congratss!!

dak eina said...

wah bestnya!! tahniah k! :))

cIk cUmIe said...

wahhh...gile best.
huhu..congrats!

mia said...

huwaa..thniahhh

zey said...

peh. peh. congrats yaww!

deqdeq said...

tahniah....bestnya dpt BB torch....mcm mana DeQdEq x tau pun contest nih...heheheh

natasha MDG said...

wah! congrats!
baru dpt bb jgk tp beli la. hehe.

ziEma said...

wahhh!! best nye!! bb torch kot! tahniah! nti Mr F uat cntest, adiah bagi bb torch eq. comfrm join dulu! haha..

Ms and Mr Red Ribbon said...

congrats!
nak pinjam, hehe...

GEREK ITU ALIA... said...

wahhh syoknya....
berblog guna bb memang awesome!!!

yummy!
go mobile!

Wan Azril Syazrin said...

woh..jeles gile....hahaha
bestlah..untunglah..tahniahlaaa... :D

ShareThis