Pages

V.I.P BLOG KU

Sunday, September 25, 2011

KEDAI ALAT TULIS TERBESAR WEST STAR KINI DIBUKA DI SEKSYEN 7, SHAH ALAM!




Assalamualaikum readers dan salam 1dunia....perghhhh....kini hidup lebih mudah! Kenapa lebih mudah? Segala-galanya ada di depan mata! Apa yang di depan mata? Ya! Tepat sekali...kedai alat tulis terbesar West Star ataupun dikenali sebagai The Art Shop telah di buka di Pusat Komersial Shah Alam!....




Semua student studio base seperti aku (student LA), termasuklah student Archi danID....dan juga semualah...akan bertepuk gembira kerana kedai alat tulis ini menyediakan pelbagai pilihan alatan melukis, mewarna...mereka model dan macam-macam lagi lah dangan harga yang jauh lebih murah dengan kedai-kedai yang lain! Korang pergi tengok jengah sendiri baru korang tahu.....



Acara perasmian....3 orang model sambil-jalan memberi pose yang istimewa!

Haaaa.....16,000 tu...banyak tak banyak lak tu....memang murah kalau nak dibandingkan dengan yang lain! (certain barang okeh)

Ni la barang yang aku beli semalam....wood human figure...yang towel tu free gift bila korang jadi members kedai ni...

Nak jadi members kedai ni simple...bayar RM 10, setahun, korang akan dapat harga yang lagi murah dari harga biasa untuk setiap barang!....Contohnya, wood hman figure yang aku beli tu, harga asal RM13.40, member punya harga RM 12 je.....kan murah kan.....kad ni pun siap kejap je....tak payah nak tunggu lame bagai.....


So, korang ape tunggu lagi...serbu je kedai ni....tak kire la korang student ke, tenaga pengajar ke....or apa-apa pun lah kan....kedai ni memang menjanjikan harga yang lebih murah daripada biasa...!


p/s: bos....berapa lu maw bagi diskaun kat wa promote lu punya kedai ni maaa????ahhahaha

13 comments:

Mohd Khairi Khadzir said...

wow ..aku pun nk beli wood figure tu lah! heeeeeeeeeeee

Anonymous said...

alamat penuh bro?.... teman dr perak... teringin gak nk tgk2 apa brg yg dijual...

Anonymous said...

bro nk tnye kaburo atau g pen ade jual tak..utk melukis
??

mr.F said...

@Anonymousrasanya ade :)

Anonymous said...

Weekend buka tak?

Damiran GreenVita said...

Alamat kedai bro

Mygreenvita.blogspot.com

Ida said...

Hai.. nak tanya.. hot knife for craft ada x?? X pun heat cutter...

Ida said...

Hai.. nak tanya.. hot knife for craft ada x?? X pun heat cutter...

Dzul Zul said...

Kat cni da jual printer x

Dzul Zul said...

Kat cni da jual printer x

ieyra said...

Kat mne lagi ada cawangan nya??ataupun kedai yg sediakan untuk reka model taman?

Anonymous said...

kt sini leh guna baucer buku x?

mr.F said...

@Anonymous boleh :)

ShareThis